Η νέα έλευση Αυγενάκη… φέρνει ανακοινώσεις

Σπορ 8 Φεβρουαρίου 2021, 17:11

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται στα Χανιά την Τρίτη (9/2) η έλευση -δεύτερη μετά από λίγους μήνες- για τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Οπως φαίνεται, οι εξελίξεις βρίσκονται ενώπιον της διαδικασίας να ξεκινήσουν να τρέχουν, καθώς τα πράγματα μοιάζουν ξεκάθαρα και για το κολυμβητήριο στη Νέα Χώρα, αλλά και για το αθλητικό κέντρο που θα περιλαμβάνει μαζί και το κολυμβητήριο, απέναντι από το Πολυτεχνείο Κρήτης.

Στις συζητήσεις που έχουν ανακοινωθεί ότι θα υπάρξουν με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΚ, Αρη Παπαδογιάννη και τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο θα καθοριστεί το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα τρέξουν οι εξελίξεις εντός του προσεχούς διαστήματος.

Αυτό που διαφαίνεται, είναι ότι αργά ή γρήγορα θα ξεκινήσουν έργα μεγάλης προοπτικής για τα Χανιά, τα οποία εκεί που διαθέτουν αυτή τη στιγμή δύο ετοιμόρροπα κολυμβητήρια, ενδέχεται μέσα στο επόμενο διάστημα να αποκτήσουν δύο επί της ουσίας, ολοκαίνουργια! Πρόκειται για έργα πνοής, τα οποία θα βοηθήσουν συν τοις άλλοις και στην τουριστική ανάπτυξη του τόπου.

Αν μη τι άλλο, όλα αυτά τα γεγονότα πιστοποιούν αυτό το πράγμα, επομένως το μόνο σίγουρο είναι πως οι εξαγγελίες από τον κ. Αυγενάκη αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού θα συναντηθεί στις 11.30 το πρωί με τον κ. Παπαδογιάννη και αμέσως μετά, στη 1, με τον κ. Διαμαντόπουλο.

karta antonis garden