«Η ναυμαχία του Λιβυκού!»

Παλαιόχωρα | 13 Οκτωβρίου 2017, 21:21

Με τον χαρακτηρισμό «Η ναυμαχία του Λιβυκού» ο ΟΦ Ιεράπετρας αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του στην αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Παλαιόχωρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «οι δυο ομάδες του παραγκωνισμένου νότου της Κρήτης, οι δυο ομάδες του Λιβυκού, η Παλαιόχωρα και ο ΟΦΙ θα αναμετρηθούν στο γήπεδο της μαρτυρικής Καντάνου την Κυριακή» ενώ στη συνέχεια υπάρχει η ευχή από πλευράς ΟΦΙ «μια και μας… βρέχει η ίδια θάλασσα να καταφέρουν να σωθούν και οι δύο ομάδες».

Αναλυτικά στην ιστοσελίδα του ο ΟΦΙ αναφέρει τα εξής:

Η γεωγραφική κατανομή των έξι ομάδων της Κρήτης στη Γ’ Εθνική 2017-18 είναι αρκετά ιδιαίτερη. Δύο ομάδες από το Ηράκλειο, δύο ομάδες από τον Μυλοπόταμο (!) και δύο ομάδες από το Λιβυκό (!). Είναι ενδιαφέρουσα κατανομή που χρήζει προσεκτικής προσέγγισης αλλά άλλη φορά…

Οι δύο ομάδες του παραγκωνισμένου νότου της Κρήτης λοιπόν, οι δυο ομάδες του Λιβυκού, η Παλαιόχωρα και ο ΟΦΙ, θα αναμετρηθούν στο γήπεδο της μαρτυρικής Καντάνου την Κυριακή.

Ειλικρινά ευχόμαστε, μια και μας… βρέχει η ίδια θάλασσα να καταφέρουν να σωθούν και οι δύο ομάδες. Από εκεί και πέρα βέβαια, ο ΟΦΙ θα ταξιδέψει από το Σάββατο προς δυσμάς, με σκοπό φυσικά τη νίκη.

Κάτι βέβαια που δεν είναι καθόλου εύκολο. Η Παλαιόχωρα είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει φέρει δύο ισοπαλίες στους δύο πρώτους αγώνες, και από ό,τι μαθαίνουμε άξιζε σίγουρα κάτι παραπάνω. Διψάει για την πρώτη της νίκη και σαν γηπεδούχος θα προσπαθήσει να την καταφέρει. Έχει έμπειρους παίκτες, οι οποίοι με άλλες ομάδες έχουν εμπειρία εθνικών κατηγοριών.

Όμως ο ΟΦΙ είναι ΟΦΙ. Κυνηγάει τη νίκη σε κάθε αγώνα, αυτό θα κάνει και την Κυριακή.

Αν και με Χανιώτικες ομάδες έχομε βρεθεί πολλές φορές αντίπαλοι σε Γ’ και Δ’ Εθνική, την Παλαιόχωρα δεν τη θυμόμαστε ποτέ.

Μάλλον θα είναι ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων. 

Καλό αγώνα παίδες, δυνατά και χωρίς άγχος. 

 

Estrella