Η… μητέρα των μαχών στα Γιάννενα

Πλατανιάς | 10 Απριλίου 2016, 14:04

Η… μητέρα των μαχών πραγματοποιείται στα Γιάννενα, με τον Πλατανιά να τίθεται αντίπαλος του ΠΑΣ. Δεδομένης της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί, πρόκειται για ένα παιχνίδι ουσιαστικά… τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται να διεκδικούν την 6η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι ο Πανιώνιος δεν θα έχει τη νέα χρονιά αυτή την ευκαιρία λόγω της μη αδειοδότησής του σε πρώτο βαθμό.

Ο προερχόμενος από τρεις συνεχόμενες νίκες Πλατανιάς έχει σίγουρα μια πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά του, καθώς αφενός θα αγωνιστεί απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι πολύ ποιοτικός και αφετέρου δεν έχει καταφέρει να τον κερδίσει ακόμη στα τέσσερα χρόνια που οι δυο τους αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ.

Η τέταρτη συνεχόμενη νίκη φαντάζει ως το ιδεατό σενάριο για τους “ερυθρολεύκους” που είναι σίγουρα σε μια πολύ καλή κατάσταση. Από την άλλη πρέπει να σημειωθεί ότι είναι πολύ σημαντική η απουσία των παικτών που δεν θα αγωνιστούν, κύρια του Γκνιάτιτς, αλλά επίσης και των Μενδρινού και Αποστολοπούλου, παικτών που σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ξεκινούσαν και οι τρεις στο βασικό σχήμα.

Από την άλλη, στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει σημάνει συναγερμός μετά την λήψη της αδειοδότησης για πρώτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, καθώς παρουσιάζεται στην ομάδα η προοπτική των πλέι οφ. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο ισοδυναμεί με “τελικό” και απομένει να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι αυτός που θα χαμογελάσει μετά το τέλος των 90 λεπτών.

Διαιτητής θα είναι ο Σπάθας (Πειραιά) και βοηθοί οι Μερκενίδης (Μακεδονίας) και Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), με 4ο τον Βάτσιο (Δυτικής Αττικής). 

Estrella