Η Μεγάλη Τετάρτη του Κισσαμικού!

Χανιά | 3 Απριλίου 2017, 10:46

Με στόχο να πάρει το αποτέλεσμα που θα του έδινε μεγαλύτερη σιγουριά για την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία πήγε στο Αιγίνιο ο Κισσαμικός αλλά τελικά θα γυρίσει στα Χανιά με… άδεια χέρια.

Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου κατάφερε να χάσει ένα παιχνίδι στο οποίο στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε να έχει τον έλεγχο πλησιάζοντας συνεχώς στην εστία του αντιπάλου, όπου δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις. Το γκολ ωστόσο από το… πουθενά που δέχτηκε στο 37’ φάνηκε καθοριστικό για τη συνέχεια, όπου ο Κισσαμικός παρουσίασε απογοητευτική εικόνα, όπως τόνισαν άλλωστε στις δηλώσεις τους και οι Σπύρος Μπαξεβάνος, Αλέξης Σελινιωτάκης.

Πλέον υπάρχει μπροστά το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα, στο οποίο όμως μία ήττα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί “εκτός” προγράμματος, όπως αυτή από τον Αιγινιακό. Αυτό όμως που φαντάζει να είναι περισσότερο στο μυαλό όλων στον Κισσαμικό είναι πλέον το εντός έδρας ματς της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καλλονή, που θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη, που όντως θα είναι “μεγάλη” γιατί δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη! 

 

Estrella
/psiloritischania