Η μεγάλη ιστορική ευκαιρία του Εργοτέλη

Εργοτέλης | 10 Μαΐου 2021, 11:17

Ενα ποδοσφαιρικό παιχνίδι τελειώνει μονάχα όταν σφυρίξει ο διαιτητής και μία ποδοσφαιρική σεζόν στο σύνολο της όταν πέσει οριστικά η αυλαία της.

Αυτό ισχύει με το παράδειγμα και την περίπτωση του Εργοτέλη, μια ομάδα η οποία βρέθηκε στα μισά της διαδρομής ν’ αναδεικνύεται πρωταθλήτρια χειμώνα, να χάνει στην πορεία τα κεκτημένα και μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ να ελπίζει βάσιμα όχι μόνο με τη συμμετοχή της ενδεχομένως στο διπλό παιχνίδι μπαράζ, αλλά και με την απευθείας άνοδο στην Super League!

Το βίντεο που εμφανίζει τον Γιάννη Ταουσιάνη να μιλά στους παίκτες του Εργοτέλη μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τα Χανιά και να τους λέει ότι στα δύο επόμενα ματς κρίνονται όλα αποτυπώνει την πραγματικότητα για τον Εργοτέλη που πάει να πετύχει αυτό που φαινόταν απίθανο κι όλα αυτά πριν από λίγες μονάχα ημέρες.

Επί της ουσίας, ο Εργοτέλης κάνοντας το δύο στα δύο στα τελευταία, δύσκολα και μαζεμένα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει κόντρα σε Ξάνθη και Ιωνικό θα είναι “βρέξει-χιονίσει” στη δυάδα και υπό προϋποθέσεις ακόμα και στην 1η θέση!

Το κίνητρο είναι ιδιαίτερα υψηλό για τους παίκτες της ηρακλειώτικης ομάδας που έχουν μια ιστορική ευκαιρία να πετύχουν κάτι πραγματικά μοναδικό. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα, καθώς τα παιχνίδια αφενός είναι εκτός έδρας, αφετέρου με ομάδες που καίγονται και επίσης παίζουν σε αυτά την άνοδο, όμως ο Εργοτέλης ως ομάδα που είναι η μοναδική που τρέχει σερί τρία στα τρία στα πλέι οφ δείχνει ότι μπορεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στο τέλος.

Η συνέχεια στο γήπεδο…

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad