Η μεγάλη επιστροφή του Γκαγκάτση!

Super League 1 9 Νοεμβρίου 2016, 21:25

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, αποτελεί τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της Super League! "Λευκό" ψήφισε ο Πλατανιάς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Με αποδοχή από τους “4 μεγάλους” του ελληνικού ποδοσφαίρου και γενικότερα 11 ψήφους υπέρ του, ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Σούπερ Λίγκα όπως προέκυψε στο, εν εξελίξει,  Δ.Σ. της Λίγκας την Τετάρτη (9/11)!

Στην ψηφοφορία που έγινε, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ και γενικά… παλιός γνωστός στον χώρο του ποδοσφαίρου πήρε τις ψήφους των τεσσάρων μεγάλων, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ αλλά και της ΑΕΚ. Ακόμη την στήριξη προς το πρόσωπό του έδειξαν με τη ψήφο τους ο Λεβαδειακός, ο Αστέρας Τρίπολης, η Ξάνθη, η Βέροια, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος και η Κέρκυρα!

Αντίθετα ο Πλατανιάς, που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μανώλη Μαθιουλάκη, δεν ήταν υπέρ, ψηφίζοντας “λευκό”. Την ίδια γραμμή ακολούθησαν Λάρισα, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και η ΕΠΟ δια του εκπροσώπου της Ζήση Βρύζα! Απών από την ψηφοφορία ήταν ο Ηρακλής.  

O παλιός πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και στην συνέχεια νομικός σύμβουλος αρκετών ΠΑΕ, επιστρέφει έτσι στην… κεντρική ποδοσφαιρική σκηνή από την θέση του διευθύνοντα συμβούλου καθώς θα αντικαταστήσει τον απερχόμενο Μιχάλη Αναγνώστου! Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο κ. Γκαγκάτσης αποτελεί προσωπική εισήγηση του αφεντικού της Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου η οποία βρήκε απήχηση!

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania