Η Κρητική – Ελληνική αποστολή για το Παγκόσμιο κύπελλο ISSF

Σπορ 8 Μαΐου 2021, 17:41

Τρεις αθλητές του Σκοπευτικού Συλλόγου Χανίων "Ο Βάρδας" και μία αθλήτρια της Σκοπευτικής Λέσχης Κρήτης στην Ιταλία για το Παγκόσμιο κύπελλο ISSF υπό τις οδηγίες του Γιώργου Σαλαβαντάκη.

Έντονο το Κρητικό στοιχεία της Ελληνικής αποστολής. Στο Λονάτο της Ιταλίας βρίσκονται ήδη οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας σκοποβολής Πήλινου Στόχου για να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο ISSF που διεξάγεται μέχρι τις 17 Μαΐου.

Η σύνθεση της Ελληνικής αποστολής:

Σκητ Ανδρών
➺ Γκογκολάκης Ιωάννης (ΣΣΧ Βάρδας)
➺ Μαυρομμάτης Νικόλαος (ΣΟ Μακεδονίας)
➺ Μίτας Ευθύμιος (ΣΣΧ Βάρδας)
➺ Χαλκιαδάκης Χαράλαμπος (ΣΣΧ Βάρδας)

Σκητ Γυναικών
➺ Κατζουράκη Εμμανουέλα (ΣΚΟΛΕ Κρήτης)

Οι αθλητές μας ρίχνονται στη “μάχη” την Κυριακή (09/05). Γκοκολάκης, Μαυρομμάτης και Μίτας θα αγωνισθούν και στο ομαδικό την Τρίτη (11/05). Ο Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης αγωνίζεται για την ένταξή του στο διεθνές σύστημα κατάταξης (WR 2021), το οποίο από φέτος έχει αντικαταστήσει την επιλογή MQS.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη αγωνίζεται στην κατηγορία γυναικών αφού στα Παγκόσμια Κύπελλα δεν υπάρχουν κατηγορίες εφήβων – νεανίδων. Αρχηγός της αποστολής είναι ο ψυχολόγος της Εθνικής Νεκτάριος Σταύρου.

Την αποστολή συνοδεύει ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Γιώργος Σαλαβαντάκης. Τα μέτρα προστασίας από τον covid-19 είναι ιδιαίτερα αυστηρά. Οι συμμετέχοντες υποβάλλονται σε τεστ κάθε δυο ημέρες.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad