Η Κορωνίδα τα δοκάρια, η Στίλβη το γκολ

Στίλβη Κορωνίδα | 26 Μαρτίου 2023, 19:50

Σε ένα παιχνίδι γοήτρου ανάμεσα σε Κορωνίδα και Στίλβη, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και "έπιασαν 13ρι" στη βαθμολογία.

Oinolatris

Το μοναδικό τέρμα του Καμπουράκη στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση. Το γκολ προήλθε από όμορφη εκτέλεση του Αναγνώστου, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο να πετύχουν κάποιο τέρμα. Μερικές από αυτές ήταν από εκτελέσεις φάουλ, οι οποίες κατέλληξαν από δύο φορές σε δοκάρι του τέρματος του Βαξεβάνη.

Με το τρίποντο αυτό, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 13 βαθμούς στο πρωτάθλημα και πλησίασαν τις ομάδες που βρίσκονται στην μέση της βαθμολογίας ακόμη περισσότερο.

Διαιτητής: Παναγόπουλος
Βοηθοί: Καντεράκη – Μπαταγκιώνη

Κορωνίδα (Λεωνίδας Πιπεράκης): Ρεβελάκης Μ., Κισσαμιτάκης, Ρεβελάκης Π., Κοκολάκης Μ., Κοκολάκης Ι., Ρεβελάκης Ι., Παπαδάκης (46′ Κακατσάκης), Φραγγεδάκης, Κοτρωνάκης (61′ Κοτρωνάκης), Αγκάι, Νικολουδάκης.

Στίλβη: Βαξεβάνης, Λεβέντης, Σαρτζετάκης, Ζούγλης, Λαζάρου, Μπομπολάκης (82′ Σαρτζετάκης), Καμπουράκης (88′ Γούναρης), Ραϊγκούσης, Αναγνώστου, Βαλλιανάτος (61′ Παπαδάκης), Καραχάλιος.

Estrella

Rabona ad