Η κοπή της πίτας του Θησέα (pics)

Θησέας | 31 Ιανουαρίου 2017, 21:51

Μέσα σε πλήθος κόσμου ο Θησέας Περιβολίων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το περασμένο Σάββατο (28/1), στο Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν μέλη από το Δ.Σ. της ομάδας, προπονητές, γονείς, παλαίμαχοι και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές του συλλόγου, αλλά και τα παιδιά της ακαδημίας που κατέκλυσαν την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου των Περιβολίων.

Δείτε εικόνες, αλλά και όσα αναφέρει αναλυτικά το δελτίο τύπου της ομάδας:

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Πολιτιστικό κέντρο Περιβολιων έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ομάδων μας και δόθηκαν οι έπαινοι συμπεριφοράς και προσπάθειας για τον μήνα Δεκέμβριο.

Το παρών έδωσαν μέλη του Δ.Σ., προπονητές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, γονείς, μικροί και μεγάλοι αθλητές.

Το καλωσόρισμα απο τον πρόεδρο του Θησέα Αντώνη Γαλανάκη και του ΑΟ Περιβολιων Ανδρέα Λιλικακη και το μέλος του ΔΣ Γιώργου Φατζικμανωλη καθώς και από τον υπεύθυνο Ακαδημίας και προπονητή του Θησέα Βαγγέλη Ανδρεαδάκη όπως επίσης και απο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αρτζουχαλτζη Σπύρο έδωσαν το στίγμα για το πώς οφείλουμε να πορευτούμε για το καλό της ομάδας και των παιδιών μας.

Τους επαίνους των παιδιών έδωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας:

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ: ΑΡΤΖΟΥΧΑΛΤΖΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ:ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΜΉΜΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ:ΚΑΠΑΣΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΤΜΉΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ:ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΤΜΉΜΑ ΠΑΙΔΩΝ:ΒΟΥΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
ΤΜΉΜΑ ΝΕΩΝ: ΚΟΤΖΑΜΙΧΑΛΗΣ ΔΗΜΉΤΡΗΣ

Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές έχουν γράψει τη δική τους ιστορία τα προηγούμενα χρόνια. Γιατί ομάδα που δε σέβεται και δε τιμά την ιστορία της είναι σα δέντρο που δεν έχει ρίζες και που στο πρώτο φύσημα του αέρα, θα ξεριζωθεί.

Σε κάθε παιδί που κέρδισε το φλουρί δόθηκε απο ενα βιβλίο δώρο, σαν δειγμα της φιλοσοφίας, των αρχών και των αξιών της ομάδας μας. Επειδή το ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα χρειάζεται το μυαλό και μετά την καρδιά.

Όπως έχει πει ένας μεγάλος του ποδοσφαίρου ο Γιόχαν Κρόιφ το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι απλό αλλά αυτό είναι που το κάνει δύσκολο!!

Ο ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΗΣΕΑ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ

 

akadimia thisea

vasilopita

thiseas kopi pitas

akadimia thisea se kopi

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad