Η κοπή της πίτας του ΣΦΠ Χανίων

Βόλεϊ | 28 Φεβρουαρίου 2021, 22:24

Ράπιντ τεστ (πρώτα) και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας (μετά) περιλάμβανε το πρωινό της προηγούμενης Κυριακής (21/02) για τους ανθρώπους του ΣΦΠ Χανίων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας (τεστ, συγκεκριμένος αριθμός ατόμων κλπ) με την ευχή για γρήγορη και ασφαλή επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Το δελτίο τύπου του Χανιώτικου συλλόγου αναφέρει σχετικά:

Πίτα ΣΦΠΧ

«Τις πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής 21 Φεβρουαρίου σε μια σεμνή τελετή και με τον αριθμό των ατόμων που προβλέπεται, δεδομένων των υγειονομικών μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας Covid-19, το ΔΣ του Συνδέσμου Φίλων Πετοσφαίρισης Χανίων (Chania Volley) και με την παρουσία του αντιδημάρχου αθλητισμού του δήμου Χανίων κ. Στυλιανού Μιχαηλάκη, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2021.

Σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου ευχήθηκε γρήγορη και ασφαλή επιστροφή στα γήπεδα για όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την είσοδο στα γραφεία του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκαν rapid test σε όλους τους παρευρισκόμενους. Το ΔΣ, οι προπονητές και οι αθλητές του Συνδέσμου Φίλων Πετοσφαίρισης Χανίων (Chania Volley) σας εύχονται ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό, ασφαλές και υγιές αθλητικό 2021.»

Στυλιανός Μιχαηλάκης

karta antonis garden