Η κοπή πίτας των διαιτητών (pics)

Διαιτησία | 6 Φεβρουαρίου 2017, 21:47

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την προηγούμενη Δευτέρα (30/1) η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων, στον ξυλόφουρνο "Μαλαδάκη", στα Παχιανά.

Το “παρών” έδωσε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων Κωστας Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής Στέλιος Βαρουξάκης, σύσσωμο το Δ.Σ. της Ένωσης, ο Πρόεδρος της Ε.Δ. Μιχάλης Κοτζαμιχάλης και τα μέλη της Γιώργος Χατζηδάκης και Απόστολος Κουρκούνας.

Εκ μέρους του Σύνδεσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος” παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Μανόλης Πηγουνάκης και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Ανθούσης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδος Βαγγέλης Πρόκος.

Αρκετοί ήταν και οι διαιτητές που έδωσαν δυναμική παρουσία στη βραδιά η οποία ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, ενώ στη συνέχεια σειρά πήρε ο μπουφές με αρκετό κέφι από όλους όσοι βρέθηκαν εκεί. Τυχερός της βραδιάς ήταν ο Κώστας Μπερτάκης που βρήκε το φλουρί από τη βασιλόπιτα και παράλληλα κέρδισε δώρο – προσφορά του καταστήματος “Σταύρος Σπορ”

Φωτ. από το άλμπουμ του Γιάννη Μαραγκάκη

vasilopita diaithton

kotzamixalis

pigounakis anthousiss

xatzidakis koyrkounas

kotzamixalis varouxakis

diaitites

prokos kapokakis

kopi pitas2017 1

kopi pitas2017

Mpertakis

 

karta antonis garden

Rabona ad