Η κλήρωση Beach Soccer και Beach Handball στο «Ηράκλειο 2023»

Σπορ 9 Ιουνίου 2023, 18:26

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα τουρνουά του Beach Soccer και του Beach Handball που θα διεξαχθούν στην Κρήτη στο πλαίσιο των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023».

KTEO Κρήτης

Ως γνωστόν οι παράκτιοι Μεσογειακοί αγώνες θα διεξαχθούν στην Κρητική πόλη από τις 9 έως τις 16 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση για το Beach Soccer και το Beach Handball πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια του Chef de Mission Seminar που διεξήχθη στο Ηράκλειο

Στο Beach Soccer, η Ελληνική ανδρική ομάδα τέθηκε, ως διοργανώτρια, επικεφαλής του 1ου ομίλου και θα αντιμετωπίσει τις Ισπανία, Μαρόκο και Γαλλία. Τον 2ο όμιλο απαρτίζουν η Πορτογαλία, η ομάδα με την υψηλότερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη και ακόμα οι Ιταλία, Αίγυπτος και Λιβύη.

Στο Beach Handball, η γυναικεία ομάδα της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει Ιταλία, Ισπανία και την όγδοη ομάδα του τουρνουά που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ενώ τον 2ο όμιλο συνθέτουν οι Τυνησία, Κύπρος, Κροατία και Πορτογαλία.

Στους άνδρες η Ελλάδα θα συμμετάσχει στο 2ο όμιλο, όπου θα συναντήσει τις αντίστοιχες του Μαρόκου, της Τυνησίας και της Ισπανίας. Στο πρώτο γκρουπ θα αγωνιστούν οι Ιταλία, Κύπρος, Κόσοβο και Κροατία.

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad