Στο πλαίσιο του αγώνα μπάσκετ της ΕΚΑΣΚ, μεταξύ του ΑΟ Ακρωτηρίου με τον Τηγανίτη που έγινε το βράδυ της Κυριακής (17/12) στο Καμπάνι Ακρωτηρίου, οι φιλάθλοι του Ασπαλάθου έκαναν τον… κόπο και πήγαν μέχρι το γήπεδο για να υποστηρίξουν την προσπάθεια του Τηγανίτη, που πρόκειται επίσης για αυτοδιαχειριζόμενο σύλλογο του Ηρακλείου.
Τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν για ακόμα μία φορά από την αρχή του αγώνα μαζί υπό τους ήχους του τυμπάνου, ενώ την εμφάνισή τους έκαναν στην κερκίδα και οι μπύρες, δείγμα και της χαλαρότητας που επικράτησε μεταξύ των φιλάθλων.

Στο τέλος του αγώνα η σκηνή που “έκλεψε” την παράσταση ήταν το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έγιναν μία γροθιά με τον κόσμο και φώναξαν δυνατά τα ονόματα τους εν μέσω χειροκροτημάτων στη συνέχεια.
Μάλιστα, στο τέλος του αγώνα όλος ο κόσμος του Ασπαλάθου περίμενε για ώρα τους παίκτες του Τηγανίτη έξω από το γήπεδο μέχρι να κάνουν την εμφάνισή τους και όταν αυτό έγινε, ξεκίνησε ένα μίνι “πάρτυ” με νέα συνθήματα, χορούς και τα βεγγαλικά να ανάβουν και να δίνουν ακόμα πιο τονωτικό χαρακτήρα στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι ίδιοι οι φιλάθλοι.



















