Η “κάθοδος” της ΑΕΚ στην Κρήτη

ΑΠ Σούδας | 18 Νοεμβρίου 2021, 21:12

Στην Κρήτη θα συνεχισθεί το πρόγραμμα επισκέψεων της Διεύθυνσης Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ. Η αρχή γίνεται στη Σούδα.

Η παραμονή των εκπροσώπων της ΑΕΚ στην Κρήτη θα διαρκέσει μία εβδομάδα. Ο Ηλίας Κυριακίδης και ο Λεωνίδας Χατζημιχάλης θα επισκεφθούν τις τέσσερις συνεργαζόμενες ακαδημίες στην Κρήτη: την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σούδας, την Ένωση Ατσιποπούλου – Πρινέ, την ΑΕ Κατσαμπά και την ΑΕ Κρητών Ηρακλείου.

Η αρχή θα γίνει από τη Σούδα το διήμερο 19 και 20 Νοεμβρίου.

Ερχεται ξανά η ΑΕΚ (Κυριακίδης) στη Σούδα

Το δελτίο τύπου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει σχετικά:

«Στην Κρήτη συνεχίζεται το επόμενο επταήμερο το πρόγραμμα επισκέψεων της Διεύθυνσης Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ. Ο Υπεύθυνος Διεύθυνσης Δικτύου Ηλίας Κυριακίδης και ο διοικητικός υπεύθυνος Λεωνίδας Χατζημιχάλης θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις των τεσσάρων συνεργαζομένων Ακαδημιών στη Μεγαλόνησο (Ακαδημία Σούδας, Ένωση Ατσιποπούλου – Πρινέ, ΑΕ Κατσαμπά και ΑΕ Κρητών Ηρακλείου).

Έως τώρα ο κ. Κυριακίδης έχει επισκεφθεί συνολικά 11 από τις συνολικά 16 ακαδημίες εκτός Αττικής τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, ενώ στο ίδιο διάστημα ήταν σε τακτική και διά ζώσης επαφή με τις πέντε Ακαδημίες της Αττικής.

Αξίζει να τονιστεί ότι πλέον η αλληλεπίδραση έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, ώστε η Διεύθυνση να γνωρίζει τις ανάγκες κάθε προπονητή και κάθε Ακαδημίας ξεχωριστά. Βασική αρχή του Δικτύου είναι ότι για να αναδειχθούν πρωταγωνιστές στη ζωή και στο ποδόσφαιρο, απαιτείται η δια βίου μάθηση και η πίστη στο πρόγραμμα από όλους τους εμπλεκομένους.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad