Η φετινή αυλαία της Επισκοπής στο Σεραφείδειο

Επισκοπή | 8 Ιουνίου 2023, 15:24

Με τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ Β θα πέσει η αυλαία των υποχρεώσεων για την φετινή χρονιά στην Super League 2 για την Επισκοπή.

/Bella Pizza

Η ομάδα του Ρεθύμνου με το να έχει στο πρόγραμμά της την τελευταία αγωνιστική το ματς απέναντι στον Ηρόδοτο ουσιαστικά θα ολοκληρώσει την Κυριακή στο Σεραφείδειο τις φετινές τις υποχρεώσεις.

Μια χρονιά που είναι γεγονός ότι δεν ολοκληρώνεται με θετικό τρόπο για την Επισκοπή η οποία μετά την περσινή αξιοθαύμαστη πορεία της όπου κατέκτησε την 7η θέση επιστρέφει στην Γ’ Εθνική μετά από τρία ουσιαστικά χρόνια. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι πριν την άνοδο της στην Super League 2 η ομάδα του Ρεθύμνου βρέθηκε στην Football League όπου είχε επίσης μία εξαιρετική πορεία, τερματίζοντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στην Επισκοπή αναμένεται ν’ ακολουθήσει ένας νέος σχεδιασμός ούτως ώστε η ομάδα να έχει όσο μία όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπή πορεία από εδώ και στο εξής ενώ μένει να φανεί εάν θα επιστρέψει ξανά τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, έχοντας περάσει υπενθυμίζεται πλέον δύο φορές από την Β’ Εθνική…

Estrella
Papantonakis Cards
Chania cash
Nymfi-Restaurant
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad