Η ευχή του Μιχελάκη για τουρνουά Masters στα Χανιά

Βόλεϊ Beach Volley | 28 Ιουλ 2018, 19:54

Την ευχή να γίνει στο μέλλον τουρνουά Masters στα Χανιά έδωσε ο Γιώργος Μιχελάκης, με αφορμή τη συμμετοχή του στη διοργάνωση του Αγίου Νικολάου.

Ο Χανιώτης αθλητής, που ήταν νικητής σε Αρχαία Ολυμπία και Αντίρριο, είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης στο φετινό τουρνουά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έχουν ως εξής: «Έχω την τιμή να είμαι ο μοναδικός Κρητικός σε αυτό το τουρνουά. Η διοργάνωση είναι πολύ καλή και το γήπεδο που έχει στηθεί είναι πολύ ωραίο δίπλα στη μαρίνα και στην θάλασσα. Προσπαθούμε με τον συμπαίκτη μου τον Βασίλη να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η τετράδα. Χάσαμε από τα αδέρφια Μανδηλάρη και πρέπει να το ξεπεράσουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο απέναντι στον Ιωαννίδη και στον Κωστόπουλο για να προκριθούμε στα ημιτελικά, παιχνίδι πολύ δύσκολο».

Για το επίπεδο του beach volley στην Κρήτη: «Γενικά υπάρχει ένα καλό επίπεδο στο beach volley στην Κρήτη, ιδιαίτερα μέχρι πριν 5-6 χρόνια. Στα Χανιά έχουμε πολύ καλές εγκαταστάσεις, υπάρχει πολύς κόσμος που ασχολείται με το beach volley και γίνονται πολλά τουρνουά κάθε καλοκαίρι υψηλού επιπέδου. Θα ήταν μεγάλη χαρά να φιλοξενήσουμε τουρνουά Masters κάποια στιγμή. Έχουμε πέντε γήπεδα και ότι χρειάζεται για να διεξαχθεί ένα τόσο μεγάλο event υπάρχει στα Χανιά. Θεωρώ πως στο μέλλον θα γίνει κάποια στιγμή».

Για τη φετινή του πορεία: «Όταν ξεκινήσαμε είχαμε πει να παίξουμε μόνο στο τουρνουά της Αριστοτέλους και δεν είχαμε σκοπό να πάιξουμε στα υπόλοιπα. Η πορεία που κάναμε μας έδειξε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε, ωστόσο δεν πιστεύαμε ότι θα εξελιχθεί έτσι. Καταφέραμε να κατακτήσουμε δύο τουρνουά Masters και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Θέλουμε τώρα να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και ελπίζω να προκριθούμε στην τετράδα».

 

karta antonis garden

Rabona ad