Η ΕΡΤ3 και όχι η ΚΡΗΤΗ TV “δείχνει” ΟΦΗ-ΑΟΧ (αλλά και Απόλλων-Αγρ. Αστέρας)

Χανιά | 9 Δεκεμβρίου 2016, 19:31

Από την ΕΡΤ3 και όχι από την ΚΡΗΤΗ TV θα μεταδοθεί τελικά ο αγώνας ανάμεσα σε ΟΦΗ-Α.Ο. Χανιά, μετά τη (διαφαινόμενη) συμφωνία μεταξύ Φούτμπολ Λιγκ και ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά.

planakis

Μάλιστα, η ΕΡΤ3 κάνει “πρεμιέρα” με δύο παιχνίδια την 5η αγωνιστική, αφού εκτός του κρητικού ντέρμπι θα μεταδώσει απευθείας και αυτό ανάμεσα σε Απόλλωνα-Αγροτικό Αστέρα που προηγείται το απόγευμα του Σαββάτου στη Ριζούπολη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη πρόβλημα δημιουργείται στην ΚΡΗΤΗ TV που είχε έρθει σε συμφωνία με τον ΟΦΗ για να μεταδώσει το παιχνίδι. Μάλιστα, η κρητική τηλεόραση αντιδρά με επίσημη ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα και που αναφέρει τα εξής:

«Μέχρι αυτή τη στιγμή καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει από τους αρμοδίους προς την “Ίκαρος Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις”.

Και ρωτάμε κ.κ. της Football League και της ΠΑΕ ΟΦΗ:

-Πόση προχειρότητα και ανευθυνότητα πια στο πρωτάθλημα της Football League;

-Έχετε αναλογιστεί ότι το τηλεοπτικό κοινό και οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που εμπιστεύονται την Κρήτη TV δεν φταίνε σε τίποτα;

-Γνωρίζετε ότι για την παραγωγή του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προϊόντος έχει κινητοποιηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός και έχουν επιτευχθεί συμφωνίες;

-Ποιος θα αναλάβει το κόστος της ανευθυνότητας σας;

Η “Ίκαρος Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις”, εφόσον επιβεβαιωθούν τα όσα διαρρέουν, θιγμένη από την ανακολουθία των υπευθύνων επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της».

karta antonis garden
/psiloritischania