Η επόμενη μέρα στον Αστέρα Ρεθύμνου

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 26 Ιουλίου 2021, 17:33

Για το πλάνο και το όραμα της γυναικείας ομάδας για το παρόν και το μέλλον της τοποθετείται ο Αστέρας Ρεθύμνου.

Οι ανακοινώσεις προκύπτουν μετά την επίτευξη της παραμονής στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Μεταξύ των αποφάσεων που λήφθηκαν αυτή έχει να κάνει με τη δημιουργία διοικούσας επιτροπής η οποία θ’ αναλάβει να “τρέχει” τις υποχρεώσεις του σωματείου.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη δύσκολη τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά χρονιά (λόγω συνθηκών του covid) στα γήπεδα της Α’ Εθνικής κατηγορίας, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών καταφέρνοντας να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία, βλέπει το μέλλον αισιόδοξα και ελπιδοφόρα και προχωράει σε προγραμματισμένες κινήσεις με πλάνο και όραμα για το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας.

Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο κ. Παπαδάκη Νικόλαο και το Δ.Σ. του σωματείου μας, συμφωνήθηκε το γυναικείο τμήμα της ομάδας μας να πορευτεί με την δημιουργία Διοικούσας Επιτροπής η οποία θα απαρτίζεται από παλιούς και νέους συμπολίτες μας που αγαπούν την ομάδα μας και θέλουν να προσφέρουν σε αυτήν, με σεβασμό και αίσθημα ευθύνης για την ιστορία του μεγάλου οργανισμού της πόλης μας, του ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ.

Μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών ορίστηκε προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή που απαρτίζεται από τους ΜΑΝΟΥΚΑΡΑΚΗ ΗΡΑΚΛΗ, ΜΑΚΡΑ ΚΩΣΤΑ και ΔΡΑΜΙΤΙΝΟ ΓΙΑΝΝΗ με στόχο την διεύρυνση της επιτροπής αυτής και την προσθήκη συμπολιτών μας που θέλουν να προσφέρουν στην ομάδα μας και συμμερίζονται το όραμα μας, που δεν είναι άλλο από το η ομάδα μας να εκπροσωπεί για πολλά χρόνια και σταθερά τον νομό μας στην μεγαλύτερη εθνική κατηγορία, στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών, με συνέπεια, νοικοκυροσύνη, οικονομική υγεία, κοινωνική προσφορά και πάντα με το πνεύμα του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΑΙ.

Estrella

Rabona ad