Η επόμενη χρονιά και… η διαιτησία

Χανιά | 10 Μαΐου 2021, 16:56

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον για τα Χανιά στα πλέι οφ μπορεί ν’ ατόνησε, ωστόσο η χανιώτικη ομάδα είναι αποφασισμένη να μην παρατήσει την προσπάθεια, αλλά να επιστρέψει δριμύτερη και καλύτερη τη νέα χρονιά!

Το βασικό ζητούμενο για τα Χανιά είναι να μπορέσουν να διορθώσουν του χρόνου τα κακώς κείμενα σχετικά με τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους.

Οπως αποδείχτηκε με αφετηρία το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής για την κανονική περίοδο στη Νίκαια, τα Χανιά πλήρωσαν πολύ ακριβά το τίμημα ότι βρέθηκαν να είναι ανάμεσα στις ομάδες που διεκδίκησαν μια από τις προνομιούχες θέσεις, καθώς η διαιτησία ήταν προκλητικά εναντίον με τις αποφάσεις που λήφθηκαν. Οπως άλλωστε είναι γνωστό, μετά το ματς με τον Ιωνικό, ο διαιτητής Τζήλος και οι βοηθοί του… έβλεπαν μόνο Ξάνθη ενώ το “κακό” τρίτωσε με το πεντακάθαρο γκολ που σημειώθηκε στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη όπου ένα κανονικό 0-1, παρέμεινε… 0-0 για να γίνει στη συνέχεια 2-0 για τον Εργοτέλη.

Ουσιαστικά, όλες οι αποφάσεις που ήταν να πάρουν φέτος οι διαιτητές και σε πολλά ακόμα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της σεζόν, για την κανονική δηλαδή περίοδο χώρια το τι έγινε στα τρία αυτά ματς, ήταν σε βάρος των Χανίων. Τα Χανιά τα οποία εάν είχαν τώρα πολλούς από τους βαθμούς που στερήθηκαν δεν θα είχαν τεθεί νοκ-άουτ, αντίθετα θα διεκδικούσαν το καλύτερο δυνατό στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, αν όχι θα είχαν και το πάνω χέρι.

Τα Χανιά θέλουν να κρατήσουν ακέραιο, όμως, το χαρακτήρα τους εν όψει της επόμενης περιόδου. Και αν ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γίνεται συζήτηση για την καινούργια σεζόν, ένα από τα πρωτεύοντα ζητήματα που θα πρέπει η ΠΑΕ να διαχειριστεί και να ρίξει το βάρος της είναι οι σχέσεις της με τη διαιτησία, όπου το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να παραμείνουν σε αυτό το επίπεδο για μία ακόμα χρονιά…

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad