Η ΕΠΟ έκανε τα πρώτα βήματα για να αρχίσει η διοργάνωση

Κύπελλο Ελλάδος | 14 Απριλίου 2016, 18:34

Οι δύο πρώτες από τις ενέργειες που έχουν συμφωνηθεί μεταξύ του Σταύρου Κοντονή και της ΕΠΟ για την αποφυγή του Grexit έγιναν σήμερα το πρωί.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αρχή για την αποφυγή του Grexit έγινε… Σήμερα το πρωί η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέσυρε την προσφυγή της στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της απόφασης για τη διακοπή του Κυπέλλου.

Στη συνέχεια ενημέρωσε τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή για την ενέργειά της, και κατέθεσε αίτημα για την επανέναρξη του Κυπέλλου.

Οι δύο αυτές ενέργειες ήταν οι πρώτες από μια σειρά ενεργειών που συμφωνήθηκαν μεταξύ του Σταύρου Κοντονή και της ΕΠΟ στις συζητήσεις που έγιναν την Τρίτη παρουσία του εκπροσώπου της FIFA. κ.Κουτσοκούμνη.

Βάσει των όσων έχουν συμφωνηθεί ο Σταύρος Κοντονής πρόκειται να κάνει αποδεκτό το αίτημα που κατέθεσε η ΕΠΟ, για την επανέναρξη του Κυπέλλου. Από την πλευρά του υφυπουργού εκφράζεται ικανοποίηση για το περιεχόμενο της επιστολής και το ύφος της.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί είναι το πως θα γίνουν οι αγώνες που απομένουν μέχρι και τον τελικό του θεσμού. Με κόσμο ή χωρίς κόσμο.

Estrella
Papantonakis Cards