Η επιστροφή του “αγαθού γίγαντα”

Βόλεϊ | 13 Νοεμβρίου 2016, 14:29

Ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους των χανιώτικων γηπέδων και ευρύτερα της χανιώτικης κοινωνίας έπειτα από τη μακρόχρονη περιπέτεια υγείας που πέρασε είναι και πάλι εδώ!

Ο Ευτύχης Κοκκινάκης επέστρεψε υγιής και εμφανώς αδυνατισμένος στα αγαπημένα του… παρκέ ως διαιτητής σε αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων υποδομής βόλεϊ, αλλά και ως σημειωτής στη γραμματεία.

Για την ευχάριστη αυτή επιστροφή ο προπονητής βόλεϊ Βασίλης Σπανός, έκανε ειδική αναφορά, γράφοντας στην προσωπική του σελίδα (απ’ όπου και η φωτογραφία) τα εξής:

Μεγάλη συγκίνηση σήμερα (σ.σ. χθες). Επέστρεψε εμφανώς αδυνατισμένος αλλά υγιής κοντά μας ο Ευτύχης… Ο άνθρωπος που έχει καρδιά μικρού παιδιού, ο αγαθός γίγαντας Ευτύχης σήμερα έκατσε πάλι για πρώτη φορά μετά από την μακρόχρονη περιπέτεια με την υγεία του στην καρέκλα της γραμματείας… Προσωπικά δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι αυτός ο άνθρωπος ενώ βρισκόταν στο κρεββάτι του πόνου και ανέβαινε το δικό του Γολγοθά βρήκε τη δύναμη να μου στείλει ένα μήνυμα με δύο λόγια παρηγοριάς για τη δική μου περιπέτεια… Με συγκίνησε απίστευτα αυτό κι εύχομαι κάποτε να μου δώσει τη δύναμη ο Θεός να του ανταποδώσω τα συναισθήματα που με έκανε να ζήσω εκείνο το βράδυ που πήρα το μήνυμά του. Του εύχομαι ολόψυχα (και φαντάζομαι όλος ο κόσμος του βόλεϊ επίσης) σιδερένιος από δω και στο εξής

 

karta antonis garden