Η επιστροφή του Καλογεράκη

Επισκοπή | 11 Ιουνίου 2021, 19:20

Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αποστολή της Επισκοπής ο Χανιώτης τερματοφύλακας Μανώλης Καλογεράκης δείχνοντας ότι ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του (ρήξη χιαστού).

Ο Καλογεράκης αποκτήθηκε από την Επισκοπή τον Σεπτέμβριο του 2020. Τον τελευταίο μήνα του περασμένου έτους στάθηκε άτυχος, καθώς χτύπησε στο πλαίσιο προπόνησης που πραγματοποίησε σε πλαστικό γήπεδο. Ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο η ιατρική γνωμάτευση και η επέμβαση (από τον Λάκη Νικολάου) μονόδρομος.

Στα μέσα Μαΐου (13/05 για την ακρίβεια) επανήλθε στις προπονήσεις δηλώνοντας τότε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από 5 μήνες σκληρής προπόνησης με τον φυσιοθεραπευτή μου, Σταύρο Ρουμελιωτάκη, κατάφερα να γυρίσω σε προπόνηση με την ομάδα της Επισκοπής. Ανυπομονώ ν’ αγωνιστώ ξανά! Δεν ξέρω αν θα είναι φέτος ή του χρόνου, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι πιο δυνατός από πριν.»

Σχεδόν έναν μήνα αργότερα ο 29χρονος Χανιώτης τερματοφύλακας αποτελεί μέρος της αποστολής της Επισκοπής για το παιχνίδι στη Νάξο κόντρα στη Σαντορίνη. Πρόκειται για την πρώτη αποστολή του Καλογεράκη με τη Ρεθυμνιώτικη ομάδα καθώς όταν τραυματίσθηκε δεν είχε ξεκινήσει (λόγω του λοκντάουν) το πρωτάθλημα της Football League.

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko

Rabona ad