Η επιστροφή Ντουντουνάκη και το ισχυρό τμήμα κολύμβησης στον ΝΟΧ

Κολύμβηση | 13 Νοεμβρίου 2020, 10:37

Πανελλήνια αίσθηση έχει προκαλέσει η μεταγραφή και για την ακρίβεια η επιστροφή της Αννας Ντουντουνάκη στο δυναμικό του Ναυτικού Ομίλου Χανίων.

Αν κι άλλο, μετά το τμήμα του πόλο, δημιουργείται ένα ακόμα πολύ δυνατό τμήμα, που δεν είναι άλλο από αυτό της κολύμβησης.

Η επιστροφή της Ντουντουνάκη μετά από επτά χρόνια όπου απουσίασε από τα Χανιά λόγω σπουδών συνεπάγεται ότι μεγαλώνει το τμήμα, έχοντας την πολυτέλεια να διαθέτει δύο πρωταθλητές οι οποίοι θα δώσουν το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και ένας ακόμα να παραμένει εν δυνάμει, καθώς αυτή τη στιγμή διεκδικεί επίσης την πρόκριση του. Η αναφορά γίνεται προφανώς για τους Παπαστάμο και Κάχρη αντίστοιχα, με το τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων να γίνεται πλέον πολύ ισχυρό, διαθέτοντας τρεις εξαιρετικούς κολυμβητές.

Η δυναμική του Ναυτικού Ομίλου Χανίων επιβεβαιώνεται έτσι όχι με κάποια μεταγραφή, αλλά με την επιστροφή μιας δικής του αθλήτριας, που τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου, είναι άλλωστε κάτοχος πανελληνίων ρεκόρ στα αγωνίσματα των 50 και 100μ. πεταλούδα στις πισίνες 50 και 25μ., έχει σημειώσει μεγάλες πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις και η επερχόμενη παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα είναι η δεύτερη μετά από αυτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η δυναμική του Ναυτικού Ομίλου Χανίων η οποία πιστοποιείται από το γεγονός και μόνο ότι διαθέτει ως επί το πλείστον δικούς τους αθλητές, κάτι που ισχύει και στο άθλημα του πόλο, όπου ουσιαστικά η ενίσχυση αφορά τους δύο ξένους οι οποίοι βρίσκονται στο δυναμικό του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ναυτικός Ομιλος ενδέχεται να εκπροσωπηθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες με 6 τουλάχιστον αθλητές, εάν ληφθεί υπόψη η προσπάθεια που καταβάλλουν η Βιολέτα Ζουζούνη στην καλλιτεχνική κολύμβηση και οι Δημήτρης Σκουμπάκης και Κώστας Γαλανίδης στο πόλο όπου διεκδικούν με τις Εθνικές ομάδες την πρόκριση στην Ολυμπιάδα…

karta antonis garden