Η επίσκεψη Μπατσινίλα και Λαγωνικάκη στην Ακαδημία του Ικάρου

Ικαρος Μουρνιών | 18 Ιουνίου 2021, 14:26

Μετά τον Γιώργο Μουντάκη ήταν η σειρά για τους Κώστα Μπατσινίλα και Ανδρέα Λαγωνικάκη να βρεθούν στην Ακαδημία του Ικάρου.

Οι δύο σκάουτερ του Παναθηναϊκού έδωσαν το παρών την Τετάρτη στο γήπεδο που πραγματοποιούνται προπονήσεις της Ακαδημίας του Ικάρου, η οποία όπως είναι γνωστό συνεργάζεται τους τελευταίους μήνες με τον Παναθηναϊκό, παρέχοντας συμβουλές και δίνοντας χρήσιμες πληροφορίες στους νεαρούς παίκτες.

Ο Ικαρος με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους Μπατσινίλα και Λαγωνικάκη, αλλά και τον Κωνσταντίνο Αλάσσα.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Έπειτα από την επίσκεψη στην Ακαδημία μας, του προπονητή τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Γιώργου Μουντάκη, οι αθλητές μας και όχι μόνο, είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν από 2 καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου, τους κυρίους Κώστα Μπατσινίλα και Αντρέα Λαγωνικάκη, οι οποίοι στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τη Sportteam και το δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, βρέθηκαν στο γήπεδο μας, στη προπόνηση της Τετάρτης 16/06/21 και παρακολούθησαν τις προσπάθειες των αθλητών μας!!!

Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον υπεύθυνο της SPORTteam, κύριο Αλάσσα Κωνσταντίνο γιατί από τη πρώτη ημέρα της συνεργασίας μας είναι δίπλα μας, καθώς επίσης και τους κυρίους Μπατσινίλα και Λαγωνικάκη, για τις συμβουλές που παρείχαν στους προπονητές και στους αθλητές μας, αφού με τον τρόπο τους μας έδειξαν εξ αρχής πως είναι να είσαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Παναθηναϊκού!!!

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και όσες από τις ακαδημίες της πόλης μας, έδωσαν την ευκαιρία σε αθλητές τους να συμμετάσχουν σε αυτή την ανοιχτή για το κοινό, προπόνηση, χαρίζοντας έτσι μια όμορφη εμπειρία στα παιδιά, αποδεικνύοντας πως η αγάπη για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές αλλά και για το ίδιο το άθλημα το οποίο υπηρετούμε, είναι πάνω απ’ όλα!!!!

Εμείς συνεχίζουμε τις δράσεις μας με την εκδρομή μας στο Μουζάκι, στα πλαίσια της ετήσιας συνάντησης των σχολών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ, ώστε να συμμετάσχουμε σε ένα τριήμερο camp, όπου θα γίνει καταγραφή και αξιολόγηση των παιδιών!

Τα καλύτερα έρχονται!!!

Mikel Chania Delivery

Rabona ad