Η επίσημη ανακοίνωση για το δίδυμο Ανδρεαδάκη – Λαμπιθιανάκη

Πανακρωτηριακός | 2 Αυγούστου 2021, 12:18

Ο Πανακρωτηριακός έδωσε και επίσημα το "χρίσμα" για την τεχνική ηγεσία στους Βαγγέλη Ανδρεαδάκη και Γιώργο Λαμπιθιανάκη.

Με το δίδυμο αυτό θα πορευτεί η ομάδα του Ακρωτηρίου, έπειτα από το επαγγελματικό βήμα που έκανε ο μέχρι πρότινος προπονητής Μάνος Βεργανελάκης, μεταπηδώντας ως αναλυτής στην ΠΑΕ Χανιά.

Ο Ανδρεαδάκης ήταν ήδη στο τιμ και η αλλαγή που έγινε αφορά την προώθηση του Λαμπιθιανάκη, που ήταν άμεσος συνεργάτης του Βεργανελάκη την περασμένη σεζόν.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Το Δ.Σ του Πανακρωτηριακού Α.Ο. με χαρά ανακοινώνει το νέο προπονητικό δίδυμο, με τους Βαγγέλη ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ και Γιώργο ΛΑΜΠΙΘΙΑΝΑΚΗ να αναλαμβάνουν να συνεχίσουν μαζί την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας.

Ο Γιώργος ΛΑΜΠΙΘΙΑΝΑΚΗΣ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2009 στην Ακαδημία της Κορωνίδας και υπήρξε επί σειρά ετών προπονητής στα τμήματα Ακαδημίας του Γρανίτη. Την περσινή χρονιά διατέλεσε συνεργάτης του Μάνο ΒΕΡΓΑΝΕΛΑΚΗ και ήταν προπονητής στα τμήματα Κ16 και Κ10 της Ακαδημίας μας. 

Το ραντεβού της νέας χρονιάς έχει επανακαθοριστεί να γίνει την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 και ώρα 18:30 στο Δημοτικό γήπεδο Καθιανών, όπου θα πραγματοποιηθεί και η «πρώτη» προπόνηση της ομάδας μας.

Mikel Chania Delivery

Rabona ad