Η επίδοση Εθνικής ομάδας από Μελεμενή και η αποστολή του ΝΟΧ στο πανελλήνιο ωκεάνιου καγιάκ

Κανόε-Καγιάκ | 29 Μαΐου 2021, 16:39

Στις… επάλξεις βρίσκονται και πάλι οι αθλητές του τμήματος κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, με τον Τάσο Μελεμενή να σημειώνει επίδοση Εθνικής ομάδας σε αγώνες που πήρε μέρος το Σάββατο (29/5).

Επίσης, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα λάβει μέρος την Κυριακή (30/5) στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ που θα διεξαχθεί στην Βάρη Βάρκιζα.

Η ενημέρωση από τον ΝΟΧ είναι η εξής:

Πιστοποιώντας την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται εδώ και καιρό, ο Τάσος Μελεμενής συμμετείχε με επιτυχία στο εσωτερικό τεστ της προεθνικής ομάδας κανόε καγιάκ σπριντ που διεξήχθη το Σάββατο (29/5) στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στον Σχοινιά.

Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφερε ν’ αναδειχθεί δεύτερος στο αγώνισμα του Κ1 200μ., επίδοση που είναι πολύ πιθανό να τον οδηγήσει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων και νέων-ανδρών-γυναικών που πρόκειται να διεξαχθεί από τις 24 μέχρι τις 27 Ιουνίου στο Πόζναν της Πολωνίας. Ουσιαστικά η απόφαση για το αν θα ενταχθεί στην Εθνική ομάδα πρόκειται να ληφθεί από την Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΩΚΕΑΝΙΟΥ ΚΑΓΙΑΚ

Εν τω μεταξύ, με πέντε συνολικά συμμετοχές, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων πρόκειται να λάβει μέρος την Κυριακή 30 Μαΐου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ωκεάνιου καγιάκ, που θα διεξαχθεί στην Βάρη Βάρκιζα. Οπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, έτσι και σε αυτή, η φιλοδοξία των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου είναι να μπορέσουν να ξεχωρίσουν…

Αναλυτικότερα την αποστολή συγκροτούν οι εξής αθλητές: Αναγνωστόπουλος Αναστάσιος, Κουτσοποδιώτης Ιωάννης, Δερμιτζάκης Μάξιμος, Διακάκης Νικόλαος και Καράκη Κλειώ. Συνοδοί της αποστολής είναι ο έφορος, Νικόλαος Κουριδάκης και ο προπονητής, Μανόλης Αγγελάκης. 

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad