Η ενημέρωση της Ξάνθης για το ματς με τον Εργοτέλη

Super League 2 12 Μαΐου 2021, 14:45

Επειτα από το αυστηροποιημένο πρωτόκολλο που αποφασίστηκε να τηρηθεί ως το τέλος της SL2 η Ξάνθη ενημέρωσε για το τι θα ισχύσει με τον Εργοτέλη.

Η ομάδα της Θράκης τονίζει τα εξής: «Αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία των φιλάθλων να παρευρεθούν σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι για να υποστηρίξουν την ομάδα μας, ωστόσο στο γήπεδο επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ανθρώπους που έχουν άμεση σχέση με τη διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής συνάντησης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των play offs της Super League 2 με τον Εργοτέλη την Κυριακή 16 Μαΐου θα διεξαχθεί σύμφωνα με όλες τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Όλα τα παιχνίδια της Super League 2 διεξάγονται σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Αντιλαμβανόμαστε την επιθυμία των φιλάθλων να παρευρεθούν σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι για να υποστηρίξουν την ομάδα μας, ωστόσο στο γήπεδο επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ανθρώπους που έχουν άμεση σχέση με τη διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής συνάντησης.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας και είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα βρεθούμε όλοι μαζί στις κερκίδες του ανακαινισμένου γηπέδου του ΑΟΞ, για να στηρίξουμε την ομάδα μας.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad