Η ενδεκάδα της τελευταίας αγωνιστικής

Super League 1 19 Μαΐου 2022, 21:22

Από παίκτες του Άρη (6), του ΠΑΟΚ (4) και του Ολυμπιακού (1) αποτελείται η καλύτερη ενδεκάδα της 10ης αγωνιστικής των πλέι οφ στο επίσημο παιχνίδι fantasy της Super League.

Corgress Stagakis

Μετά την ολοκλήρωση της εκάστοτε αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League το επίσημο παιχνίδι fantasy της διοργανώτριας παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα κάθε αγώνα.

Στην 10η αγωνιστική των πλέι οφ υπάρχουν ποδοσφαιριστές από τρεις διαφορετικές ομάδες.

Έξι ποδοσφαιριστές του Άρη (Κουέστα, Σάκιτς, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μαντσίνι και Καμαρά), τέσσερις του ΠΑΟΚ (Ίνγκασον, Τσιγγάρας, Σβάμπ και Άκπομ) και ένας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (Ελ Αραμπί).

Όπως διευκρινίζει η διοργανώτρια Super League η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

digital2000
Nevrakis
pallas""

Rabona ad