Η ενδεκάδα της προτελευταίας αγωνιστικής

Super League 1 9 Μαρτίου 2023, 18:39

Από παίκτες του Ολυμπιακού (4), του ΠΑΟΚ (3), της ΑΕΚ (2), του Παναθηναϊκού και του Βόλου αποτελείται η καλύτερη ενδεκάδα της 25ης αγωνιστικής στο επίσημο παιχνίδι fantasy της Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της εκάστοτε αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League το επίσημο παιχνίδι fantasy της διοργανώτριας αρχής παρουσιάζει την καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού, η οποία προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα.

Σε αυτήν της 25ής αγωνιστικής υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (Πασχαλάκης, Φορτούνης, Κανός και Μπιέλ), τρεις του ΠΑΟΚ (Σοάρες, Κετζιόρα και Νάρεϊ), δύο της ΑΕΚ (Μάνταλος και Άμραμπατ), ενώ την ενδεκάδα συμπληρώνουν ο Τάχατος και (Βόλος) και ο Μαντσίνι (Παναθηναϊκός).

Η διοργανώτρια αρχή διευκρινίζει ότι οι ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι χωρίζονται ανά θέση (τερματοφύλακες, αμυντικοί, μέσοι και επιθετικοί) και ότι η καλύτερη ενδεκάδα του παιχνιδιού προκύπτει από τα στατιστικά δεδομένα του κάθε αγώνα και δεν αφορά την καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad