«Η Ελπίδα είναι εδώ!»

Παλαιόχωρα | 28 Αυγ 2016, 17:36

Με τον τίτλο «Η Ελπίδα είναι εδώ!» η Παλαιόχωρα ανακοίνωσε τη λειτουργία της Ακαδημίας της, υπό νέες συνθήκες.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα γίνει προσπάθεια για συμμετοχή της Παλαιόχωρας στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΧ, ενώ παράλληλα θα υπάρξει ανακαίνιση των εγκαταστάσεων της Ακαδημίας, κάτι που σημαίνει ότι θα αποκτήσει νέα όψη και το γήπεδο μίνι-ποδοσφαίρου, που είναι δίπλα στο κεντρικό γήπεδο της ομάδας.

Υπεύθυνος της Ακαδημίας είναι ο Γιώργος Ψαράκης, ενώ προπονητές θα είναι ο Βασίλης Τσαρτσίδης και ο Γιώργος Ζερβουδάκης.

Η ανακοίνωση:

Αγαπητά Γονείς και Παιδιά,

Σας προσκαλούμε στο μαγικό κόσμο του παιδικού ποδοσφαίρου! Ελάτε μαζί μας, σε ένα ταξίδι με στόχο τον αθλητισμό, το παιχνίδι, τη διασκέδαση, την παρέα, την ομαδικότητα.

 Οι Ακαδημίες μας αλλάζουν σελίδα και από τη φετινή χρονιά, θα λειτουργήσουν σε ανακαινισμένες εγκαταστάσεις, υπό την επίβλεψη έμπειρων διπλωματούχων προπονητών  και ειδικών συνεργατών.

Το πρόγραμμα αφορά αγόρια και κορίτσια 5-14 ετών, και θα είναι δομημένο σε ολιγομελή τμήματα, με βάση την ηλικία και  τις κατευθύνσεις της U.E.F.A. και της Ε.Π.Ο.

Με βάση το όραμα μας, σε συνεργασία με την οικογένεια και το σχολείο, θα προσπαθήσουμε μέσα από το άθλημα του ποδοσφαίρου, να βοηθήσουμε τα παιδιά της περιοχής μας, όχι μόνο να αθληθούν, αλλά και να ενταχθούν σωστά στο κοινωνικό σύνολο, να μάθουν να αγωνίζονται, να βάζουν στόχους και να προσπαθούν να τους πετύχουν. Το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας και μπορούμε να το κάνουμε καλύτερο, μέσα από όσα θετικά πρεσβεύει ο αθλητισμός . Όλοι μαζί, μπορούμε να κάνουμε την ακαδημία μας, μια κυψέλη γεμάτη αγάπη και σεβασμό για τα παιδιά! Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ακαδημία, που θα δομήσει όχι μόνο αθλητές αλλά και καλούς ανθρώπους!

Με τη συγκατάθεση, την αποδοχή και τη βοήθειά σας, θα προσπαθήσουμε από τη φετινή χρονιά, να πάρουν μέρος στα παιδικά πρωταθλήματα, της  Ε.Π.Σ. Χανίων, τμήματα από την ακαδημία μας!

Επίσης, από τη φετινή χρονιά σε  συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες διατροφής, αθλητικής ψυχολογίας   κ.α.  αλλά και  με σεμινάρια, ομιλίες, εκδηλώσεις και κοινωνικές δράσεις πέραν του ποδοσφαίρου, θα προσπαθήσουμε για την πολύπλευρη ανάπτυξη και την κοινωνικοποίηση των παιδιών.

Υπεύθυνος Ακαδημίας: Ψαράκης Γιώργος
Προπονητές Ακαδημίας: Τσαρτσίδης Βασίλης-Δίπλωμα UEFA B’  και Ζερβουδάκης  Γιώργος-Δίπλωμα UEFA C’

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 1 Οκτωβρίου 2016 και θα συνεχιστεί μέχρι τέλος Μαΐου 2017.

Πληροφορίες – Εγγραφές:

Τηλ: 6979 594667, κ.  Ψαράκης Γιώργος
Τηλ: 6983 064287, κ.  Τσαρτσίδης Βασίλης
Τηλ: 6976 176293, κ.  Ζερβουδάκης Γιώργος

Έλα κι εσύ στη μεγάλη οικογένεια μας. Γίνε μέλος  της ακαδημίας του Α.Ο. Παλαιοχώρας!

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad