Η εκτίμηση Αυγενάκη για συνέχεια το 2021….

Σπορ 27 Νοεμβρίου 2020, 11:16

Δηλώσεις σχετικά για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα αλλά και το γυναικείο μπάσκετ, διοργανώσεις οι οποίες αυτή τη στιγμή έχουν σταματήσει, παραχώρησε ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως καταλαβαίνει τις δυσκολίες που υπάρχουν και βιώνουν αθλητές και σωματεία λόγω της καραντίνας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό (Team FM).

«Τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις των ατομικών αθλημάτων θα ξεκινήσουν σταδιακά και ύστερα από την έγκριση των λοιμωξιολόγων» σημείωσε ο κ. Αυγενάκης, εκτιμώντας ότι αυτό θα συμβεί μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Κατά συνέπεια, επιβεβαιώνεται σε πρώτη φάση αυτό που τουλάχιστον είχε διαφανεί ως βέβαιο σχεδόν, ότι δηλαδή η συνέχεια στα πρωταθλήματα μεταξύ άλλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και τα τοπικά θα δοθεί από το νέο έτος. Κι αυτό γιατί ο υφυπουργός εκτιμά πως αυτό θα συμβεί μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Για τις δυσκολίες που βιώνουν αθλητές και σωματεία λόγω του lockdown, ανέφερε πως τις αναγνωρίζει. «Οπως για παράδειγμα οι γυναίκες της πρώτης κατηγορίας του μπάσκετ που μου στέλνουν υπομνήματα ή αθλητές από την κολύμβηση, όμως οι αποφάσεις παίρνονται καθαρά καθ’ υπόδειξη των λοιμωξιολόγων», ήταν η ακριβής τοποθέτηση του κ. Αυγενάκη.

karta antonis garden