Η Εκτελεστική αποφασίζει για τις ανανεώσεις

Super League 2 22 Ιουλίου 2021, 11:03

Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ήταν εν ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου. Εν ολίγοις πρόκειται για τις ανανεώσεις.

/Bella Pizza

Οπως προκρίθηκε μετά το έκτακτο ΔΣ της Super League 2, το θέμα “πάει” στην Εκτελεστική προκειμένου να αποσαφηνίσουν τα πράγματα. Αυτό που διαφαίνεται, είναι πως η ΕΠΟ θ’ “ανάψει” το πράσινο φως προκειμένου να δοθεί η απαραίτητη διορία προς τις ΠΑΕ για να ενεργοποιήσουν τις ανανεώσεις που ούτως ή άλλως θα κατέθεταν αλλά δεν είχαν προεξοφλήσει να κάνουν μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία διότι δεν γνώριζαν τις εξελίξεις που θα ακολουθούσαν σχετικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων. Αυτό σημειώνεται με βάση ότι τα προηγούμενα χρόνια, οι ανανεώσεις αποστέλλονταν μαζί με τις όποιες μεταγραφές γινόντουσαν από τις ΠΑΕ τον Αύγουστο.

Πέρα από αυτό όμως, είναι και το ζήτημα με τους παίκτες που κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ομάδα και επειδή γενικότερα στην Super League 2 υπάρχουν αρκετές που δεν έχουν λάβει αδειοδότηση θα δημιουργηθεί μεγάλο θέμα για το πού θα  μπορούσαν να παίξουν όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές…

Το ζήτημα λοιπόν είναι σύνθετο και ουσιαστικά η ΕΠΟ και η Εκτελεστική Επιτροπή θα είναι αυτή που μένει να φανεί τι θέση θα πάρει.

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad