Η έκπληξη του θεσμού και ο κάτοχος του τροπαίου

Κρητικός Αστέρας Άρης Βουκολιών | 3 Φεβρουαρίου 2016, 6:57

Ο Άρης Σούδας από την περασμένη Τετάρτη έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Χανίων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και περιμένει τον αντίπαλό του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του λιμανιού περιμένει να δει αν υπάρξει επανάληψη του περσινού τελικού ή έκπληξη με την παρουσία του μοναδικού εκπρόσωπου της Β’ Κατηγορίας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (03/02, 14:30) στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου η έκπληξη του θεσμού Κρ. Αστέρας υποδέχεται στη Μοναχή Ελιά τον κάτοχο του τροπαίου Άρη Βουκολιών.

Οι γηπεδούχοι έχοντας αποκλείσει ήδη Πανακρωτηριακό και ΙΝΚΑ θέλουν να… τριτώσει το καλό απέναντι σε ακόμα έναν διεκδικητή του τίτλου στην Α’ Κατηγορία. Από την άλλη η ομάδα του Χρήστου Παπαδογιάννη θέλει να συνεχίσει την υπεράσπιση του τίτλου της και να πάει για το 2 στα 2.

Ο Κρητικός Αστέρας, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του τοπικού, που πρωταγωνιστούσε τις προηγούμενες δεκαετίες, έχει να βρεθεί σε τελικό από το 1980, όταν είχε επικρατήσει 2-0 του Άρη Σούδας. Παράλληλα την προηγούμενη χρονιά (1979) είχε πάρει ξανά το Κύπελλο με 3-2 στην παράταση κόντρα στον Κισσαμικό.

Το απόγευμα θα γνωρίζουμε αν πέτυχε ακόμα ένα θαύμα ο σύλλογος του Βαμβακόπουλου ή πέρασε στον τελικό το φαβορί της αναμέτρησης

 

Estrella