Η έκπληξη στην ακαδημία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

ΟΦΗ | 9 Μαρτίου 2023, 20:58

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Πραξιτέλης Βούρος, Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ, Σάμουελ Γιοχού και Γιάννης Αποστολάκης επισκέφθηκαν τα παιδιά της ακαδημίας του Ερασιτέχνη, φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν αυτόγραφα.

Το δελτίο τύπου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ αναφέρει σχετικά:

«Θερμή υποδοχή, στους άσους της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, επιφύλαξαν 250 και πλέον παιδιά της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (αγόρια και κορίτσια), στις εγκαταστάσεις του Calcetto, όπου προπονούνται καθημερινά. Οι ποδοσφαιριστές Βούρος, Γκρόνιγκ, Γιοχού και Αποστολάκης, έγιναν…ανάρπαστοι από τα μικρά παιδιά του ΟΦΗ.

Οι παίκτες της ομάδας, υπέγραψαν με χαρά αμέτρητα αυτόγραφα, έβγαλαν φωτογραφίες με τα μικρά παιδιά και έπαιξαν μαζί τους. Το χαμόγελο στα πρόσωπα και το δέος των μικρών άσων του ΟΦΗ, ήταν όλα τα λεφτά, στην όμορφη και λιτή εκδήλωση που στήθηκε στο Calcetto και είχε άρωμα ΟΦΗ.

Τους παίκτες του ΟΦΗ, υποδέχθηκαν οι προπονητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Νίκος Τσαμπουράκης, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΟΦΗ και τους ποδοσφαιριστές μας, για την παρουσία τους σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση. Τα μικρά παιδιά της ακαδημίας μας, τους έχουν ως πρότυπα και πήραν μεγάλη χαρά, όπως και όλοι μας, μέσα από όλο αυτό“, ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και επικεφαλής της ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ευχαριστεί την ΠΑΕ ΟΦΗ και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που αφιέρωσαν λίγο απο το χρόνο τους για την ακαδημία ποδοσφαίρου του συλλόγου μας. Τέτοιες ενέργειες ανεβάζουν το ομιλίτικο αίσθημα, που θέλουμε να έχουν τα παιδιά της ακαδημίας μας.»

Η ξεχωριστή επίσκεψη του Ζαχαρία στο ΒΑΚ

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή στιγμή για τον φίλαθλο του ΟΦΗ, Ζαχαρία, ο οποίος είχε την ευκαιρία (και τη χαρά) να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης του ομάδας και τον Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Ζαχαρίας βρέθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο περνώντας όμορφες στιγμές με τους παίκτες και τον προπονητή της αγαπημένης του ομάδας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ αναφέρει μέσω social media:

«Όταν δίνεις, γεμίζει η καρδιά… Τις δικές μας καρδιές σήμερα τις γέμισε ο Ζαχαρίας, φίλαθλος του ΟΦΗ, ο οποίος βρέθηκε μαζί με την οικογένειά του στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και γνώρισε από κοντά τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας!»

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad