Η έκκληση του Μπερικάκη για βοήθεια στον Μπισκιτζή

Κορωνίς | 16 Οκτωβρίου 2017, 17:44

Ο άλλοτε παίκτης της Ασή Γωνιάς και της Επισκοπής Θωμάς Μπισκιτζής τις τελευταίες ημέρες κάνει έκκληση για βοήθεια για να μπορέσει να αντιμετωπίσει μία σπάνια ασθένεια που του παρουσιάστηκε και ο άλλοτε συμπαίκτης του Παντελής Μπερικάκης ζήτησε μέσω δηλώσεών του όσοι μπορούν να σταθούν δίπλα του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά ο προπονητής της Κορωνίδας δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα να κάνω μία έκκληση στους Χανιώτες, στο χανιώτικο ποδόσφαιρο. Ένας πρώην συμπαίκτης μου, ο Θωμάς Μπισκιτζής, όσοι παρακολουθούν μπορούν να το βρουν στο διαδίκτυο, έχει κάνει μία έκκληση για να μπορέσει να ζήσει. Σας μιλάω ειλικρινά επειδή το γνωρίζω το παιδί είναι αληθινό αυτό που λέει και πρέπει όλοι μας, το χανιώτικο ποδόσφαιρο να σταθούμε κοντά του. Τις επόμενες ημέρες θα δώσει κάποιον λογαριασμό και εμείς σαν Κορωνίδα θα σταθούμε δίπλα σε αυτό το παιδί, απλά κάνω έκκληση για να βοηθήσουμε όλοι».

Για το ματς με τη Δόξα η τοποθέτησή του έχει ως εξής: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Προηγηθήκαμε, αλλά από ένα τραγικό λάθος παραχωρήσαμε πέναλτι στον αντίπαλο που αν και με δέκα παίκτες κατάφερε να μας ισοφαρίσει. Μετά χάσαμε μία τεράστια ευκαιρία με τον Μανταδάκη, που πιστεύω δεν χάνεται. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι, συγχαρητήρια και στη Δόξα Παχιανών για το πάθος που έδειξε αν και με δέκα παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να προηγηθεί οποιοσδήποτε, στο δεύτερο νομίζω ήμασταν καλύτεροι, πιο ψυχωμένοι, τακτικά καλύτεροι και νομίζω ότι έπρεπε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς γιατί δεν έχουμε κερδίσει ακόμα εδώ (στον Βάμο) και το γκολ αν θυμάμαι καλά το δεχτήκαμε στο 88′-89′. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε. Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα στο θέμα παραμονής, απλά μπορούσαμε να είχαμε ξεφύγει μετά από αυτό το ματς και να είχαμε ανέβει λίγο παραπάνω στη βαθμολογία».

 Απομαγνητοφώνηση athlitiko από το βίντεο της Νέας Τηλεόρασης

Estrella