Η ΕΚΑΣΚ συγχαίρει την Εθνική για την πρόκριση

Μπάσκετ 16 Νοεμβρίου 2022, 20:58

«Η Κρήτη έχει πάντα ανοικτή μία μεγάλη αγκαλιά για την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ!» αναφέρει η ΕΚΑΣΚ συγχαίροντας την Εθνική για την πρόκρισή της στα τελικά του Παγκοσμίου κυπέλλου.

KTEO Κρήτης

Η Εθνική μας με τη νίκη στο Βέλγιο, σε συνδυασμό με την επικράτηση της Σερβίας απέναντι στην Τουρκία (77-76) οριστικοποίησε τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 που θα πραγματοποιηθεί στις χώρες της Ασίας.

Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης (η οποία φιλοξένησε στα “Δύο Αοράκια” το προηγούμενο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στη Λετονία) εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση:

«Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης συγχαίρει την Εθνική μας ομάδα Μπάσκετ, για την νίκη της στα προκριματικά του Παγκοσμίου, απέναντι στο Βέλγιο, και την πρόκριση της, στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είμαστε σίγουροι ότι και το επόμενο καλοκαίρι η “επίσημη αγαπημένη” θα μας κάνει και πάλι περήφανους.

Με την ευκαιρία θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της Κρήτης, που πριν λίγες μέρες κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο “2 Αοράκια” και απέδειξαν ότι η Κρήτη, είναι το σπίτι της Εθνικής Ομάδας.

Πολλά ευχαριστώ, στην Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου, στους εθελοντές, στο προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου, στις ομάδες μπάσκετ του νησιού, αλλά και σε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης και βοήθησαν να δημιουργηθεί αυτή η καταπληκτική ατμόσφαιρα που θαύμασε όλη η Ελλάδα.

Η Κρήτη έχει πάντα ανοικτή, μια μεγάλη αγκαλιά, για την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ!»

Rabona ad