Η Δόξα της νέας αγωνιστικής περιόδου

Δόξα Παχ. | 30 Ιουλίου 2021, 19:01

Η Δόξα ετοιμάζεται να βάλει… μπρος τις μηχανές για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, γνωστοποιώντας το υπάρχων δυναμικό της, στο οποίο αναμένονται και κάποιες προσθήκες ακόμη.

Ο βασικός κορμός της ομάδας έμεινε ο ίδιος, με μοναδική εξαίρεση τη θέση του τερματοφύλακα, όπου ο Κώστας Γύπαρης… κρέμασε τα γάντια για να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ της Ιωνίας έπειτα από τη συνεργασία με το Καλτσέτο, ενώ με βάση τις ανανεώσεις που ανακοινώθηκαν δε συνεχίζει και ο Γιώργος Κουτσοδόντης. Το κενό καλύφθηκε με τον πολύπειρο Χρήστο Μωραΐτη (φωτ.), ο οποίος έπειτα από πολυετή παρουσία στα αθηναϊκά γήπεδα… κατηφόρισε πέρσι στα Χανιά για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, με την οποία πήρε χρόνο συμμετοχής στη Γ’ Εθνικής, καθώς και με τον έμπειρο επίσης Νίκο Σφακιωτάκη, που αγωνιζόταν στην Ιωνία. Στις προσθήκες συγκαταλέγεται και ο Αδάμ Κανελλάκης που επιστρέφει στα Χανιά έπειτα από την παρουσία του στο Ρέθυμνο, όπου είχε τελευταίο σταθμό τα Λιβάδια. Επιστροφή και για τον Χρήστο Καβάθη, μετά από μία σεζόν στην Τύλισο (Ηράκλειο).

Η ανακοίνωση της Δόξας είναι η εξής:

Η Δόξα Παχιανών της νέας σεζόν 

Η ομάδα μας μετρά αντίστροφα για την εκκίνηση της προετοιμασίας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Στο δυναμικό της Δόξας Παχιανών συνεχίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουνέτας Μαργαρίτης, Μαρκουλάκης Αντώνης, Χατζημαρινάκης, Μανταδάκης Μιχάλης, Κουβαριτάκης Κωνσταντίνος, Κληρονόμος Σήφης, Νταμαδάκης Δημήτρης, Δρίβαλος Γιάννης, Σκουμπάκης Νίκος, Αναστασόπουλος Νίκος, Ιατρού Λευτέρης, Μπαλαντινάκης Κωνσταντίνος, Κελαϊδής Πέτρος, Λεβάκης Κώστας, Μαλαμαδάκης Γιάννης, Κρεμασμενάκης Γιώργος.

Τη στρατιωτική τους θητεία θα υπηρετήσουν οι Χρήστος Βενέτης, Μανώλης Ψαρουδάκης και Ντένις Πρέζια.

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Στη θέση του τερματοφύλακα η ομάδα μας απέκτησε τον πολύπειρο Χρήστο Μωραΐτη, που συμμετείχε με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στη Γ’ Εθνική, αλλά και τον Νίκο Σφακιωτάκη από την Ιωνία 2000. Επειτα από τη θητεία του στο Ρέθυμνο, με τελευταίο σταθμό τα Λιβάδια, ο Αδάμ Κανελλάκης επέστρεψε στα Χανιά και θα φορά τα μελανόλευκα, ενώ στη Δόξα επιστρέφει μετά από μία σεζόν στο Ηράκλειο με την Τύλισο ο Χρήστος Καβάθης.

Το ρόστερ της ομάδας μας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη…

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad