Η Δόση “άνοιξε” τη χειμερινή σεζόν με επίδοση 1,78

Στίβος | 27 Ιανουαρίου 2021, 19:40

Η Παναγιώτα Δόση ξεκίνησε την Τετάρτη (27/01) τους αγώνες της για τη χειμερινή περίοδο σε μίτινγκ ύψους στην πόλη Ούντινε της Ιταλίας.

Kritiko Ergastiri

Η αθλήτρια του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος είχε καλύτερη προσπάθεια στα 1,78 μέτρα στο ύψος και έμεινε στην 10η θέση, καθώς στη συνέχεια δεν κατάφερε να υπερβεί το 1,82 μέτρα. Η Δόση ξεκίνησε τον αγώνα με επιτυχημένο άλμα στα 1,74 μέτρα, ενώ πέρασε με την πρώτη και το 1,78.

Μετά την Ιταλία η αθλήτρια του ΓΣ “Ελευθέριος Βενιζέλος” θα ταξιδέψει [την Πέμπτη (28/01)] στην Πράγα όπου θα παραμείνει για ολιγοήμερη προετοιμασία και παράλληλα θα συμμετάσχει και σε δύο αγώνες.

Αρχικά θα είναι παρούσα σε αγώνα, που θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου στα περίχωρα της Πράγας, ενώ στις 8 του ίδιου μήνα θα συμμετάσχει στη διοργάνωση του Κλάντνο. Η επιστροφή της στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για τις 9 Φεβρουαρίου.

Η Παναγιώτα Δόση ανήκει από φέτος στην κατηγορία Κ23 με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μπέργκεν να αποτελεί το μεγάλο της στόχο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad