Η διοίκηση του Κισσαμικού δίπλα στην ομάδα!

Χανιά Παρασκήνιο | 30 Ιανουαρίου 2016, 13:20

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει στο τέλος της και ο Κισσαμικός αναδεικνύεται από τις ομάδες που ενισχύθηκαν σημαντικότερα από πολλές άλλες στη Φούτμπολ Λιγκ.

Σε αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα, υπάρχει εξήγηση, καθώς η διοίκηση του Κισσαμικού όπως αποδείχτηκε, έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα. Μία διοίκηση που ουσιαστικά δείχνει εξ αρχής τις προθέσεις της αλλά και τη μεγάλη διάθεση και όρεξη που τη χαρακτηρίζει, αφού άπαξ τον ορισμό της βρέθηκε να κάνει πολλές και σημαντικές μεταγραφές με το στόχο να είναι να δώσει μια σημαντική ώθηση στο αγωνιστικό τμήμα εν όψει του β’ μισού του πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Από εκεί και πέρα, είναι χαρακτηριστικό ότι η νέα διοίκηση του Κισσαμικού, πρώτη στην ιστορία μετά τη σύσταση της ομάδας σε ΠΑΕ, δείχνει με ποικίλους τρόπους το πόσο κοντά είναι στην ομάδα. Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ολοένα και περισσότερα από τα μέλη της δίνουν το παρών στο γήπεδο. Ειδικότερα στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, εμφανίστηκαν στο Μάλεμε, εκτός του προέδρου Αντώνη Ροκάκη και τον διευθύνοντα σύμβουλο Περικλή Τουλουπάκη και αρκετά από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ. Ειδικότερα ο β’ αντιπρόεδρος Στάθης Πονηράκος και το μέλος Γιάννης Χανιωτάκης, ενώ από την οικογένεια Χανιωτάκη, παρέστη επίσης στο γήπεδο και η κα Αθηνά Χανιωτάκη. Επίσης παρών, όπως άλλωστε σε κάθε παιχνίδι εντός έδρας και ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ -και από τα πιο έμπιστα άτομα του Αντ. Ροκάκη- ο Γιώργος Ξηρουχάκης.

Να σημειωθεί τέλος ότι ειδικότερα ο κ. Πονηράκος που είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρίας EDEKA Α.Ε. που είναι από τους πιο μεγάλους χορηγούς της ομάδας, παρότι δεν είναι Χανιώτης, δίνει το παρών σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια του Κισσαμικού, ενώ προσπαθεί παράλληλα να παρακολουθεί και όσα περισσότερα γίνονται στα Χανιά! Ο δε κ. Χανιωτάκης είναι “φρέσκος” στο ποδόσφαιρο και οι απόψεις του γύρω από το άθλημα, όπως τονίζεται από τους ανθρώπους της ομάδας, έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και κρίνονται ως αξιόλογες.

Στη φωτογραφία από το γήπεδο του Μάλεμε, ο Αντ. Ροκάκης. Προς το σημείο που δείχνει, είναι ο κ. Πονηράκος και αριστερά του ο κ. Χανιωτάκης. Στο κάτω κάθισμα, η σύζυγος του κ. Πονηράκου.

Rabona ad