Η δήλωση του Χηνόπουλου για τη συμμετοχή στο Δ.Σ. του ΟΦΙ

Αντίπαλοι Παλαιόχωρας | 29 Ιουλίου 2017, 15:21

Τους λόγους που αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια του ΟΦ Ιεράπετρας και να ενταχθεί στο Δ.Σ. της ομάδας ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνωστοποίησε ο Θανάσης Χηνόπουλος.

Ο “ισχυρός άνδρας” της CHRISSI DAILY CRUISES και πρώην διοικητικός ηγέτης του Άρη Βουκολιών παράλληλα έκανε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του Λασιθίου για στήριξη της προσπάθειας που θα γίνει για να εκπροσωπηθεί επάξια ο νομός στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά ο κ. Χηνόπουλος στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της CHRISSI DAILY CRUISES ανακοινώνει ότι μετά από πρόταση του ΟΦ Ιεράπετρας και σεβόμενο την ιστορία του, τις προσπάθειες του Δ.Σ. του και την αγάπη των φιλάθλων που επιθυμούν να θαυμάσουν την ομάδα τους να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία, θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τη δύσκολη αυτή προσπάθεια της ομάδας, που έχει κάνει περήφανο το Λασήθι.

Η στήριξη αυτή, που εκφράζεται σε χορηγία και συμμετοχή μας στο Δ.Σ. της ομάδας, αποτελεί τιμή για την εταιρεία μας, αφού όλοι μαζί θα συμπλεύσουμε σε μια κοινή προσπάθεια. Στο ταξίδι αυτό καλούμε όλους τους Λασιθιώτες, φιλάθλους και μη, να στηρίξουμε την ομάδα μας και να της ευχηθούμε να είναι «καλοτάξιδη», στην πορεία της στην Γ’ Εθνική.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Π. Χηνόπουλος

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad