Η δήλωση αποχώρησης του Ευθυμάκη και οι ευχαριστίες του Τιτάνα

Τιτάν | 21 Δεκεμβρίου 2017, 19:42

Μετά από μερικούς μήνες από την επιστροφή του στον Τιτάνα, ο Αντώνης Ευθυμάκης αφήνει ξανά την αγαπημένη του ομάδα με προορισμό και πάλι το εξωτερικό και τη Γερμανία για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

0 20χρονος τερματοφύκαλας μέσω προσωπικής του δήλωσης ευχαρίστηκε άπαντες στην ομάδα των Καλυβών και ευχήθηκε το τέλος του πρωταθλήματος να βρει τον Τιτάνα πρωταθλητή της Β’ Κατηγορίας. Από τη δική του πλευρά, ο Τιτάν ευχαρίστησε με τη σειρά του τον νεαρό γκολκίπερ και του ευχήθηκε καλή συνέχεια σην ποδοσφαιρική του πορεία.

Θυμίζεται πως ο ίδιος είχε αφήσει το περασμένο καλοκαίρι τη Νορβηγία όπου αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια για την επανένταξή του στον Τιτάνα μετά από πάρα πολλά χρόνια, όπου είχε αναδειχθεί και μεταγραφεί στη συνέχεια στον Πλατανιά σε νεαρή ηλικία, κάνοντας και επαγγελματικό συμβόλαιο εκεί.

Η ευχαριστήρια δήλωση του Ευθυμάκη έχει ως εξής:

Μετά τη λήξη της συνεργασίας μου με την ομάδα της καρδιάς μου τον Τιτάνα Καλυβων και την άφιξη μου στην Γερμανία για την αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας μου θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια την ομάδα για τη σύντομη, αλλά άψογη συνεργασία που είχαμε. Συγκεκριμενα τους ποδοσφαιριστές και προπονητές της ομάδας για την πολύ ωραία και ευχάριστη συνεργασία που είχαμε. Επισης τους υπεύθυνους των ακαδημιών της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν και μου ανέθεσαν να είμαι προπονητής της ομάδας Προτζουνιορ. Τέλος, τα μέλη της διοίκησης της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι σε όλους προσωπική επιτυχία και να καταφέρει η ομάδα να πραγματοποιήσει τον στόχο της που είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Οι ευχαριστίες-ευχές του Τιτάνα:

Αντώνη Ευθυμάκη, ήταν μεγάλη μας τιμή και απρόσμενη χαρά το ότι επέλεξες ανυστερόβουλα να φορέσεις ξανά τη φανέλα της ομάδας μας, ενώ όλοι γνωρίζαμε πως πολλές ομάδες σού προσέφεραν πολύ περισσότερα κίνητρα για να αγωνιστείς για λογαριασμό τους. Η επιλογή σου αυτή πάντοτε θα είναι εύσημο για το ήθος σου και για την προσωπικότητά σου και μας τιμάει αφάνταστα. Καλό ταξίδι, λοιπόν, και οι ευχές όλων μας σε συνοδεύουν: να είσαι υγιής, χαρούμενος και επιτυχημένος σε κάθε τομέα της ζωής σου και να ανοίξεις τα φτερά σου, ώστε να φτάσεις στα ύψη που σου αξίζουν και που μπορείς. Στο επανιδείν, φίλε!

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad