Η δικαίωση του Μουντάκη

Super League 1 26 Οκτωβρίου 2020, 16:35

Δικαίωση για τον Γιώργο Μουντάκη αποτελεί η ένταξη του στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού. Μια εξέλιξη την οποία ανέμενε καιρό ο Χανιώτης προπονητής τερματοφυλάκων και την οποία του τη… χρώσταγε η τύχη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πριν από μερικά χρόνια, άλλωστε, το όνομα του Μουντάκη είχε “παίξει” και πάλι για τον Παναθηναϊκό και για την ακρίβεια είχε κριθεί ως υποψήφιος για την θέση που καταλαμβάνει τώρα. Τελικά, την θέση εκείνη την περίοδο κατέλαβε ένας άλλος προπονητής τερματοφυλάκων, που όπως και ο Μουντάκης είχε εργαστεί στον Πλατανιά, ο Κώστας Παγανιάς.

Σε κάθε περίπτωση, η πρόσληψη του Μουντάκη στον Παναθηναϊκό αποτελεί την επιβράβευση για τον ίδιο και την αφοσίωση που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό που κάνει. Ενας προπονητής που θεωρείται από τους πιο καταξιωμένους στην κατηγορία, είναι επαγγελματίας και μεγάλος γνώστης του αντικειμένου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε όσες ομάδες εργάστηκε, πάντοτε οι τερματοφύλακες που είχε στη διάθεση του μετεξελίσσονταν σε καλύτεροι με ό,τι αυτό επέφερε ως συνέπεια στην καριέρα τους.

Ο Μουντάκης περίμενε την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ τους τελευταίους μήνες και μετά την αποχώρηση του από τη Λαμία. Οπως φάνηκε, η υπομονή και η επιμονή του άξιζαν τον κόπο, καθώς επιβραβεύεται με μία θέση στον Παναθηναϊκό που μπορεί να διάγει μια άσχημη περίοδο, δεν παύει όμως να είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος…

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania