Η Χανιώτισσα προπονήτρια δικαιώνεται για μια ακόμα φορά, κλέβοντας παράλληλα… λίγο από τη δόξα της Σταυρούλας και ο λόγος είναι για όλα όσα έχει καταφέρει να πετύχει όλα αυτά τα χρόνια στις ομάδες υποδομής του γυναικείου μπάσκετ του ΟΑΧ. Χωρίς υπερβολές, η Δημητρουλάκη χάρη στο μεράκι και για την ακρίβεια το πάθος της για το μπάσκετ, έχοντας εξάλλου αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή της σ’ αυτό βλέπει για μια ακόμα φορά τους κόπους της να δικαιώνονται.
Η Δημητρουλάκη πίστεψε από την πρώτη στιγμή στο ταλέντο και τις μεγάλες δυνατότητες της Στ. Παπαδάκη και πλέον τα αποτελέσματα είναι ορατά… Η δουλειά για την Δημητρουλάκη δεν επιβεβαιώνεται βέβαια μονάχα με την περίπτωση της Παπαδάκη, αφού έχουν προηγηθεί δεκάδες στην κυριολεξία παίκτριες που μπορεί από την πλευρά τους να μην κατάφεραν κάποιες να φτάσουν να επιλεγούν από ένα κορυφαίο κολλέγιο των ΗΠΑ, όμως στελέχωσαν και στελεχώνουν ομάδες της Α1, άλλες αγωνίστηκαν στο εξωτερικό κι άλλες έχουν καταφέρει ν’ αποτελέσουν μέλη των Εθνικών ομάδων.
Σίγουρα τα ευχάριστα που προκύπτουν με τη Σταυρούλα Παπαδάκη χαρίζουν μια τεράστια ικανοποίηση στην Δημητρουλάκη, η οποία εξάλλου τοποθετήθηκε λίγο μετά όπου έγινε γνωστό αυτό το γεγονός, σημειώνοντας σε μήνυμα της τα εξής:
Όταν ήρθε πρώτη φορά στο γήπεδο ήταν ένα ξανθό αδύνατο κορίτσι με μεγάλα άκρα, που έτρεχε πάνω κάτω…
Πέρασαν πολλά χρόνια από τότε… αλλά αυτό το κορίτσι τρέχει ακόμη για να είναι έτοιμη, συνεπής κ να προσπαθεί να κυνηγήσει το όνειρο της ..όπου κ αν έφτανε αυτό.
Είναι ευλογία να έχεις τέτοια παιδιά στην προπόνηση κ στα αποδυτήρια…
Συγχαρητήρια στους γονείς της κ στην ίδια
Θα την καμαρώνω κ θα την στηρίζω πάντα, κ θα εύχομαι να έχει τύχη σε ότι και αν προσπαθήσει.