Η δικαίωση για Μαχαίρα

Πόλο 1 Ιουνίου 2021, 12:15

Δικαίωση για τον Ηλία Μαχαίρα και τις προσπάθειες του τα τελευταία πολλά χρόνια στο χώρο της υδατοσφαίρισης τόσο σε επίπεδο Χανίων όσο και γενικότερα σε όλη τη χώρα αποτελεί η πρόσληψη του στην θέση ενός εκ των ομοσπονδιακών τεχνικών.

Οπως είναι γνωστό, ο έμπειρος προπονητής αναλαμβάνει την Εθνική εφήβων (Κ17) την οποία θα καθοδηγήσει μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου. Αυτή είναι κιόλας η πρώτη φορά που ο Μαχαίρας βρίσκεται σε αυτή τη θέση, έχοντας σίγουρα να προσφέρει πάρα πολλές υπηρεσίες, ένας άνθρωπος που έχει αποδείξει την αξία και τις ικανότητές του.

Χωρίς υπερβολή κιόλας, στο κομμάτι της ανάπτυξης των νεαρών αθλητών θεωρείται εδώ και χρόνια από τους καλύτερους στο χώρο και αν μη τι άλλο αυτό είναι κάτι το οποίο γνώριζαν στην ΚΟΕ, οπότε και προχώρησαν στην πρόσληψη του.

Παράλληλα πάντως με τα καθήκοντά του ως ομοσπονδιακός θα συνεχίσει να βρίσκεται και στο τιμόνι του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ως επικεφαλής προπονητής, ενώ άλλωστε είναι και αυτός που καθοδηγεί την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad