Η δικαίωση έφερε συνεχόμενες κινήσεις από Αιγάλεω

Super League 2 15 Σεπτεμβρίου 2021, 9:24

Το Αιγάλεω δικαιώθηκε στο θέμα της αδειοδότησης και επισημοποίησε τις συμφωνίες του με ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών.

/Bella Pizza

Επειτα από τον Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο στο “Σίτι” θα παραμείνουν και οι Γιώργος Μπαρμπαρούσης, Γιάννης Σταματάκης και Κωνσταντίνος Τσίτσαρης.

Οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής:

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωσταντίνο Τσίτσαρη. Γεννημένος στις 18/08/1993 και αγωνίζεται ως μέσος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον ΓΣ Αμαρουσίου, ΑΕ Χαλανδρίου και Ηλυσιακό. Κώστα σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σταματάκη. Γεννημένος στις 26/06/1994 και αγωνίζεται ως μέσος. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό (κ19), Πανελευσινιακό , Αναγέννηση Καρδίτσας και Αήττητος Σπάτων. Γιάννη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μπαρμπαρούση. Γεννημένος στις 24/10/1990 και αγωνίζεται ως επιθετικός.. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Αστακού, Αμφίλοχο, Άρη Αιτωλικού, Ζακυνθιακό , Δόξα Νέας Μανωλάδας, Αστερας Αμαλιάδας , Πανηλειακό και Διαγόρα Ρόδου. Γιώργο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad