Η διακοπή… ανανεώνει το ΒΑΚ

Βόλεϊ | 2 Δεκεμβρίου 2020, 17:08

Την ευκαιρία ν’ ανανεώσει το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου (ΒΑΚ) έχει ο ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα όπως γίνεται γνωστό από τον ερασιτέχνη ΟΦΗ, συνεργεία ξεκίνησαν να ξηλώνουν σημεία όπου έχει υποστεί φθορά το παρκέ, ενώ ακόμη εργασίες γίνονται στο μηχανοστάσιο και στα υδραυλικά συστήματα.

Βάσει της σχετικής ανακοίνωσης που δίνεται στη δημοσιότητα, τα τμήματα του βόλεϊ, του μπάσκετ και των υποδομών του συλλόγου θα επανεκκινήσουν τις υποχρεώσεις τους καλώς εχόντων των πραγμάτων σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο.

Η σχετική αναφορά που κάνει ο ΟΦΗ είναι η εξής:

Η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του lockdown δίνει την δυνατότητα στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, να προχωρήσει σε ένα λίφτινγκ στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, το οποίο είχε κριθεί επιβεβλημένο. Ηδη συνεργεία “ξηλώνουν” τα σημεία που είχαν υποστεί φθορά από το χρόνο και τα αντικαθιστούν με νέα. Εργασίες γίνονται ακόμη στο μηχανοστάσιο, αλλά στα υδραυλικά συστήματα του κλειστού γυμναστηρίου.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα, που έχει τεθεί οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Ετσι το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ, το τμήμα μπάσκετ, αλλά και οι υποδομές, φιλοδοξούν ότι με το νέο έτος και καλώς εχόντων των πραγμάτων με την πανδημία, θα μπουν στο ανανεωμένο κλειστό γυμναστήριο, για να συνεχίσουν την αγωνιστική τους προσπάθεια.

karta antonis garden