Η διαιτησία στο επίκεντρο

Χανιά | 4 Δεκεμβρίου 2022, 12:35

Εξαγριωμένα με τη διαιτησία που συναντούν συνολικότερα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα είναι τα Χανιά. Αποκορύφωμα το πέναλτι που εφηύρε ο διαιτητής Κουκούλας και το οποίο έκρινε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

/Bella Pizza

Τα Χανιά παρουσιάζουν μάλιστα βίντεο με τις επίμαχες φάσεις οι οποίες σχεδόν αποκλειστικά αφορούν πέναλτι που είτε δε δόθηκαν υπέρ τους, είτε δόθηκαν σε βάρος τους στα τρία προηγούμενα παιχνίδια.

Ειδικότερα, η αναφορά έχει να κάνει για τα ματς με Επισκοπή (διαιτητής ο Ντάουλας), Καλαμάτα (ματς το οποίο διεύθυνε ο Βάτσιος) και εσχάτως με τον Απόλλωνα όπου διαιτητής ήταν ο Κουκούλας.

Η ουσία είναι πως στα Χανιά παρότι έχουν δώσει ήδη στη δημοσιότητα ανακοίνωση για τη διαιτησία και δη για παιχνίδι το οποίο κέρδισαν (Καλαμάτα) αποδεικνύεται πως τα σφυρίγματα του Κουκούλα στον αγώνα της Νέας Σμύρνης ήταν αυτά που έκριναν τον νικητή. Διότι δεν είναι μόνο το πέναλτι που υποδείχθηκε με περισσή ευκολία στον Απόλλωνα σε μία φάση που κανείς δεν θα έλεγε το παραμικρό στον διαιτητή εφόσον δεν το είχε δώσει, αλλά και για το γεγονός πως δεν επέδειξε τα ίδια αντανακλαστικά στη φάση που όφειλε να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσελεπίδη για το φάουλ πάνω στον Μάναλη.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad