Η χανιώτικη συνάντηση στην Πάφο…

Εκτός συνόρων | 9 Δεκεμβρίου 2022, 11:29

Δύο προπονητές από τα Χανιά που διαπρέπουν σε υψηλό επίπεδο είχαν την ευκαιρία να βρεθούν αντίπαλοι στην Κύπρο, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Ο αθλητικός επιστήμονας Λεωνίδας Παπαδάκης (υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της Πάφου) και ο Γιώργος Μουντάκης (προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού) συναντήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην Κύπρο, στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Πάφο και Παναθηναϊκό, το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2.

Ο Παπαδάκης, που μετρά ήδη ένα πρωτάθλημα Κύπρου (2020-21 με την Ομόνοια), από το καλοκαίρι είναι στη φιλόδοξη Πάφο, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και την Παρασκευή (09/12) υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ (31 βαθμοί η Πάφος, 30 ο ΑΠΟΕΛ), ομάδα στην οποία εργάστηκε πέρσι με σημαντική πρόοδο στο διάστημα της παρουσίας του, καθώς από τις τελευταίες θέσεις βρέθηκε να διεκδικεί και τον τίτλο, τερματίζοντας τελικά 2ος.

Οσον αφορά τον Μουντάκη επίσης έχει σημαντική πορεία στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε έναν εκ των κορυφαίων συλλόγων, πανηγυρίζοντας πέρσι το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ “φλερτάρει” φέτος με το πρωτάθλημα.

 

Rabona ad