Η απουσία του Μάναλη και η συνέχεια με Ολυμπιακό Β

Χανιά | 13 Μαρτίου 2023, 20:08

Καθοριστική για τα Χανιά αποδείχτηκε η απουσία του Γιώργου Μάναλη στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο. Αλλωστε αυτή ήταν η πρώτη φορά που έλειψε ο έμπειρος επιθετικός.

/Bella Pizza

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι ακόμα και σε παιχνίδια που προηγουμένως τα Χανιά είτε δεν κέρδισαν είτε έχασαν και στα οποία δεν κατάφεραν να σκοράρουν, ο Μάναλης είχε παίξει κανονικά, ήταν δηλαδή στο βασικό σχήμα, όμως αυτό που κρίνεται με βάση το γεγονός ότι ο Ηρόδοτος θεωρούνταν ένας δυνατός αντίπαλος είναι ότι η απουσία του Μάναλη έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε τα Χανιά μα μην καταφέρουν να βρουν τον τρόπο για να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Για το θέμα αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι ρωτήθηκε από το athlitiko στη συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Λαμπράκης επισημαίνοντας τα εξής:

«Σίγουρα ο Γιώργος είναι ο σέντερ φορ μας και μια σημαντική απουσία για την ομάδα. Πότε δεν έχω αναφερθεί όλο αυτό το διάστημα σε απουσίες που είχαμε. Και σε προηγούμενα παιχνίδια λόγω τραυματισμών ή τιμωριών δεν έχω αναφερθεί. Σίγουρα ο Γιώργος είναι ένας ποιοτικός παίκτης για την ομάδα, ένας παίκτης κλειδί, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά έχουν ικανότητες και ταλέντο, προσπαθούν, απλά σήμερα δεν καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ ούτως ώστε να μη φανεί και το κενό του Γιώργου, αλλά και του Μπουτσάκη και του Ιατρούδη που έλειπαν. Η προσπάθεια έγινε από τα παιδιά, ο Γιώργος είναι πάντα ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα, είναι ο πρώτος σκόρερ, είναι ο σέντερ φορ μας, ένα παιδί από το οποίο είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά που κάνει και την αγωνιστικότητα που έχει, αλλά δε σημαίνει ότι επειδή δεν έπαιξε ο Γιώργος δεν κερδίσαμε… Επρεπε να κερδίσουμε, έπρεπε να βάλουμε γκολ στις φάσεις που κάναμε, στις προϋποθέσεις που είχαμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Από ‘κει και πέρα τα Χανιά θ’ αξιολογήσουν τι δεν έγινε σωστά και δεν μπόρεσαν να φτάσουν στη νίκη, που προφανώς ήθελαν απέναντι στον Ηρόδοτο.

Το επόμενο παιχνίδι θα γίνει κανονικά όπως φαίνεται απέναντι στον Ολυμπιακό Β που θα είναι και το τελευταίο για τον πρώτο γύρο, με τα Χανιά να προσβλέπουν στην κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad