Η αποβολή διευκόλυνε τα πράγματα για τον Μινώταυρο

Μινώταυρος Θύελλα Καλαθενών | 16 Σεπτεμβρίου 2023, 19:07

Με τη Θύελλα Καλαθενών να μένει με 10 παίκτες από το 16ο μόλις λεπτό λόγω της αποβολής του Μαργαριτάκη ο Μινώταυρος εξελίχθηκε να έχει εύκολο έργο στο Κολυμπάρι στον αγώνα για την α' φάση του Κυπέλλου Χανίων.

Oinolatris

Η ομάδα του Βασίλη Κούτα, αξιοποιώντας το αριθμητικό της πλεονέκτημα κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 3-1, σημειώνοντας και τα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Μια αποβολή η οποία προέκυψε όταν ο Μαργαριτάκης ως τελευταίος παίκτης στην άμυνα των γηπεδούχων ανέτρεψε τον Περδικάκη που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή σε προφανή θέση για γκολ.

Ο Μινώταυρος άνοιξε το σκορ με τον Περδικάκη στο 47’ ενώ ακολούθησαν τα τέρματα από τους Νταγκουνάκη στο 52’ και Γιαννουδάκη στο 75’.

Η Θύελλα μείωσε για το τελικό 1-3 με τον Κορναλίου στο 85ο λεπτό.

Επόμενος αντίπαλος για τους νικητές θα είναι η ομάδα που θα επικρατήσει από το ζευγάρι ανάμεσα σε Αστέρα Χαλέπας-Κρητικό Αστέρα, με τη Θύελλα, που παρουσιάστηκε με μόλις 12 ποδοσφαιριστές στο γήπεδο να ολοκληρώνει σε αυτό το σημείο τις υποχρεώσεις της στο κύπελλο.

Διαιτητής: Μισαηλίδης. Βοηθοί: Τίκας -Λεκάκης

Θύελλα Καλαθενών (Σπύρος Αρτζουχαλτζής –  Κώστας Παρασκάκης): Τσαβαρής, Ντούρας (18’ λ.τρ. Ζεκιράι), Σκουμπάκης, Μαργαριτάκης, Ρενιέρης Βασ., Ζωγράφι, Κομπογεννητάκης Λευτ., Ρενιέρης Νικ., Κορναλίου, Λουβιτάκης Σπ., Μεμά

Μινώταυρος (Βασίλης Κούτας): Πρωτοπαπαδάκης, Καυκαλάς, Κοκολαντωνάκης, Νταγκουνάκης, Γαλανίδης (68’ Ντακάκης), Θάνος, Περδικάκης, Στόιτσος (62’ Κούρος), Κοκολάκης (73’ Φιωτάκης), Κοκάκης (46’ Γιαννακίδης), Δουλάς (62’ Γιαννουδάκης)

Estrella
Papantonakis Cards
Drunk_VANtage
Holidays Chania
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad